XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man installerar Yakima Rain Gutter Towers


Yakima tillverkar en rad ställningar är utformade för att transportera cyklar, kajaker, kanoter och andra redskap. Hitch, är stammen och tak fästen utformade för att säkra din växel på plats och ge ett säkert transportmedel till din destination. Yakima tak bas rack har riser eller torn som fäster fordons- och stödtvärstag. Tornen kan bifoga till fabriks skenor eller takrännor av fordonet. Som med de flesta av Yakima produkter, installera de regn gutter torn är konstruerad för att vara enkel.

Instruktioner

1 Lossa det stora blocket bulten med en skiftnyckel så att tvärbalkarna lätt kan glida genom tornen. Skjut ribban genom två torn och sätt lock på båda ändarna av stången. Placera tornen så att inställningsratten och klämma är vänd utåt.

2 Placera tornen och ribba montering på taket av bilen. Placera tornen så att foten är inuti regnränna och klämman är på utsidan av rännan.

3 Placera tornen så att de är på samma avstånd från toppen av vindrutan. Använda ett måttband för att bestämma den korrekta och även placering. Dra toppen av tornet ut en aning och dra det stora blocket bult på båda torn med en skiftnyckel. Trä en ratt på sidan av tornet och inte för hårt.

4 Upprepa stegen för de bakre torn och ribban. Se till att placera tornen i den bakre rack samma avstånd från toppen av det bakre fönstret. Dra åt ren blocket bulten och installera handvred.

Tips

  • Bestäm om du behöver använda tornet distans eller känga försedd med 1A torn. Distans är design för att lägga till extra clearance och bagageutrymmet kommer att ge ytterligare väggrepp för tornet. Använd boot om möjligt som extra skydd.
  • Skjut upp, rygg och sida till sida på tornen för att avgöra om det finns någon ge eller spela i racket.