XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Mittersta Hitter volleyboll Borrar

Översikt

I volleyboll, är en mellan hitter en anfallande spelare som specialiserat sig på att slå bollen över nätet från den mellersta delen av spelplanen. Mitt är också kritisk som blockerare, så kan också definieras som defensiva spelare. Mellersta hitters kan slå bollen från framför eller bakom setter. Att lära sig att vara en effektiv mitten hitter kräver övning och beslutsamhet. Särskilda borrar utformade för mellan hitters kommer att bidra till att ge de nödvändiga färdigheterna.

kombination som slår

Slå bollen över nätet i kombinationer lär mellan hitter fotarbete och hur övergången snabbt från nätet. Tränare kastar en boll till en förbipasserande, som sedan skickar den till setter. Setter ställer upp bollen för mellan hitter, och han insättningar det över nätet. Så snart som denna första bollen träffar golvet, tränare kastar en andra bollen till passer. Den mellersta torped måste flytta bort från nätet snabbt att komma i läge för en annan uppsättning. Coachen kan avgöra hur många kombinationer att använda.

Line-up Upprepningar

Timing är avgörande för mitt hitters. Att slå för repetitioner är ett bra sätt att bygga muskler minne och uthållighet för mellan hitters. Denna övning kan utföras innan en match, eller före eller efter träningen. Rada upp några mellan hitters med en setter precis till höger. Coachen passerar bollen till setter, som sätter det till mitten hitter att avsätta över nätet. Den spelare som slår bollen över går sedan till den andra sidan av nätet för att hämta bollen, innan han återvände till baksidan av mitt torped linjen. Borren fortsätter med nästa torped på samma sätt.

Skjut Sprints Drill

En bild i volleyboll är en enda ben start när hoppa upp för att träffa bollen. Bilderna kan vara ett effektivt verktyg eftersom oppositionen inte kan vara säker på var bollen kommer att fastställas, och angriparen kan slå bollen på olika höjder och hastigheter. För att öva, bör coachen kasta en boll till setter, som i mitten hitter börjar röra sig mot setter. Setter gör en snabb uppsättning och mitten torped justerar hastigheten på sin metod för att slå ut en en-fot take-off. Placera en eller två blockerare på den andra sidan av nätet för att göra borren mer realistisk.

Om - Då - Tips - Swing Drill

Under en fartfylld match, är det viktigt för en mellersta torped för att identifiera hur många blockerare är på den andra sidan som pjäsen utvecklas och göra nödvändiga justeringar. Coachen kommer att kasta en boll till setter, som sätter bollen till mitten. Försvaret kommer antingen ställa in en dubbel-block, eller flytta bort från nätet för att spela försvar. Den mellersta torped måste tippa till en tom plats om försvararen block, eller spik bollen om försvararen flyttas från nätet.