XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  HemJet Skis och Waverunners olika från varandra i det att Jet Skis är tillverkade av Kawasaki och Waverunners är tillverkade av Yamaha. Båda kategoriseras som vattenskotrar. Det bästa sättet att berätta två isär är att Yamaha gör sin vattenskotrar med en varumärkes "Sikt pipen." Detta waterspout i den bakre delen av Waverunner skjuter vatten i luften för att förbättra vattenfarkosten är synlighet.

En och tre passagerare vattenskoter

Kawasakis en passagerare vattenskotrar är det 800 SX-R. Denna stand-up-modellen har en tvåtakts, två-cylindrig motor och en 4,5-liters bränslekapacitet. I produktion sedan 1973, är 2011 planeras som sitt sista tillverkningsår. 800 SX-R är endast tillgänglig i final upplaga grafik och färger som är jet vitt och ebenholts.

Kawasakis senaste vattenskotrar är Jet Ski Ultra 300LX, Jet Ski Ultra 300X, Jet Ski Ultra 260LX, Jet Ski Ultra 260X, Jet Ski Ultra LX, Jet Ski STX-15F och Jet Ski STX. Den största skillnaden mellan 300LX och 300X, till exempel, är de färgval. Skillnaderna mellan 300LX och 260 LX, å andra sidan, är den maximala hästkrafter, storlek och bromsas vikt.

En passagerare Waverunner

Vid tidpunkten för offentliggörandet, är Yamahas senaste en passagerare vattenskotrar den SuperJet. Enligt Yamahas hemsida, är det "mest sålda stand-up i historien." Denna vattenskotrar har en tvåtakts, två-cylindrig motor, 4,8-liters bränslevolym och finns i "Atomic Racing Blue."

Två passagerare Waverunner

Vid tidpunkten för offentliggörandet, är Yamahas senaste två passagerare vattenskotrar den FZR. Den FZR var speciellt framtagen för racingentusiaster och har en kompakt och lätt 1,8-litersmotor som, enligt Yamahas webbplats, gör det möjligt att accelerera "snabbare 0-30 än en Corvette ZO6." Denna vattenskotrar har en fyrcylindrig, fyrtaktsmotor, 18,5-gallon bränslevolym och finns i "Eclipse Black."

Tre passagerare Waverunners

Den senaste vattenskotrar som tillverkas av Yamaha vid tidpunkten för offentliggörandet är VXS, VXR, FZS, FX SHO, FX HO, FX Cruiser SHO, FX Cruiser HO, VX Cruiser, VX Deluxe och VX idrott. Den största skillnaden mellan VXS och VXR, till exempel, är färgerna, vikt, bränslevolym och längd. FX Cruiser SHO och FX Cruiser HO, å andra sidan, skiljer sig i färg, vikt och totala lagringskapaciteten, som inkluderar en handskbox och vattentätt streck lagring.