XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man tar bort överflödig hud


Om du nyligen har förlorat en hel del vikt, kanske du märker att du bär mer lös hud än tidigare. Andra orsaker till att huden kan vara lös inkluderar graviditet och åldrande. Om du har lös hud och vill göra det hårdare, finns det några åtgärder du kan vidta både med och utan hjälp av en läkare.

Instruktioner

1 Skrubba huden. Om du har bristningar eller slapp hud, exfolierar området varannan dag med en peeling scrub. Du kan köpa peeling på ditt lokala apotek eller gör din egen genom att använda en del grova kosher salt och en del olivolja. Skrubba tills granulerna upplöses, skölj med tvål och vatten.

2 Motion. När du tränar regelbundet, kommer de flesta lös hud så småningom dra. Detta är särskilt möjligt om du är i din 40s eller yngre, om du är gravid eller om du nyligen har förlorat en liten mängd vikt. Om du har förlorat en stor mängd vikt, kanske du inte kunna skärpa din hud med motion.

3 Få en bukplastik. En bukplastik är en kosmetisk kirurgi vanligtvis erbjuds av en plastikkirurg. Magen veck kan vara dyrt och lämna ärr runt magen området, även om vissa kirurger kommer att göra ett snitt genom naveln för att minska ärrbildning. Det kommer att ta flera veckor att återhämta sig från bukplastik.

4 Skaffa en mastopexy förfarandet. En mastopexy, även känd som ett bröstlyft, är ett kirurgiskt ingrepp för både män och kvinnor som innebär upphävandet av bröstvävnaden och avlägsnande av överflödig hud runt brösten. Detta förfarande utförs av en kosmetisk eller plastikkirurg.

5 Få brachioplasty. Brachioplasty, också känd som en arm lyft, är processen att skära hängande överflödig hud bort från armen. Ett ärr kommer vanligtvis att vara närvarande under armarna av patienter som har genomgått brachioplasty. En plastikkirurg eller plastikkirurg avgör om brachioplasty är rätt för dig.

Tips

  • Försök peeling och utöva innan du kontaktar din läkare om avlägsnande hud kirurgi.
  • Bara du och din läkare kan besluta om överskott bort hud kirurgi är rätt för dig.