XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Näringsdryck Kosttillskott för barn

Barn i allmänhet kan få tillräckligt med näring från vanliga livsmedel. Ibland kan en kompletterande befäst näringsdryck vara nödvändigt, särskilt för sjuka barn eller dem som upplever bristande frodas. Även näringsrika hela livsmedel, såsom mejeriprodukter, kött och fjäderfä, stärkelse och spannmål och frukt och grönsaker bör vara det första valet, kan dessa drycker har en nödvändig näringsrik ökning - i synnerhet för underviktiga barn.

Ovaltine

Ovaltine är en närings befäst choklad mältat drink mix som, när de läggs till mjölk, kan konsumeras varm eller kall. Detta pulveriserad blandning kommer i tre choklad smaker, rik choklad, choklad malt och klassisk malt. Fyra matskedar av rik choklad mix, ensam, ger 80 kalorier, mindre än 1 g protein, 0g fett och 19g kolhydrater. När de blandas med en kopp fettfri eller skummjölk, ger en portion 170 kalorier, 8g protein, 0g fett och 31G kolhydrater. Den största fördelen med denna pulveriserad blandning är att det tillför några kalorier och många vitaminer och mineraler till en standard glas mjölk.

Med mjölken, möter denna dryck, i genomsnitt 30 procent av det rekommenderade dagliga värdet, eller DV för 17 vitaminer och mineraler. Medan enbart mjölk är inte en bra källa till vitamin E, ett näringsämne som ofta kommer upp kort i ett barns kost, 4 msk. av Ovaltine uppfyller 40 procent av DV för detta näringsämne, som hjälper till att skydda kroppens celler och stärka immunsystemets funktion.

Pediasure hjälpredor

Abbott Laboratories tillverkar en rad av näringsdryck tillskott för barn: regelbunden Pediasure och Pediasure hjälpredor. Den ursprungliga Pediasure tillägg är hög i kalorier och används ofta i sjukhusmiljö för att ge en näringskälla för mycket sjuka eller underviktiga barn. Medan den traditionella Pediasure drycken är ett alternativ passar bäst för barn i riskzonen för undernäring, är Pediasure medhjälpare lägre i kalorier och kan användas för att fylla närings luckor på en mer frekvent basis.

Pediasure hjälpredor är en krämig, ready-to-drink tillägg som kommer i jordgubbar, choklad och vanilj smakämnen. En portion, eller 8 fl. oz., av jordgubbssmak ger 150 kalorier, 7g protein, 5g fett, 1 g mättat fett, 21g kolhydrater och 3g kostfiber. Detta tillägg berikade med 26 viktiga vitaminer och mineraler och är särskilt rik på vitamin C och D, som uppfyller 40 procent av DV för varje.

Kefir

Kefir, en probiotisk rika fermenterad yoghurt dryck, är en "barnvänliga" näringsdryck som rekommenderas av näringsexperter, såsom Gloria Tsang, RD, av HealthCastle.com och Leslie Beck, RD för att främja gastrointestinal hälsa. Lifeway Foods tillverkar en mängd av flaska, färdiga att dricka smaksatta eller vanligt kefir drycker. Kefir är kalcium och proteinrika och 8 fl. uns. räknas som en mjölk eller mjölk servering.

Deras ProBugs linje är speciellt utformad för barn och är tillverkad med ekologisk helmjölk kefir. Dessa drycker är tillgängliga i roliga smaker Goo-Bärpaj, Orange Creamy Band, Sublime Slime Lime och Strawnana Split. De finns i en fyra-pack och en portion, eller 5 fl. oz., av Goo-Bärpaj smak ger 130 kalorier, 9g protein, 5g fett, 3g mättat fett, 15g kolhydrater och 1,5 g kostfiber. En drink uppfyller 30 procent av DV för kalcium och 25 procent för vitamin D, vilka båda är viktiga för att bygga starka ben och tänder.