XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Bränna kalorier vid höga

Spinning cyklar är specialiserade cyklar som vanligtvis används för intensiv konditionsträning. I ett gym, kan du ibland hitta specialiserade rum som håller dussintals spinningcyklar med snabbt svettning cyklister bränna nästan 500 kalorier i en timme. Anledningen till spinningcyklar kan bränna kalorier med hög hastighet har en hel del att göra med sin design.

Spinning cykel Konstruktion

Spinning cyklar är konstruerade för att hålla en persons vikt och snabb cykling rörelse, tack vare en kombination av robust bygga och speciella hjuldesign. Spinn cykel enda hjulet är ansluten till ett vägt svänghjul som har pedaler kopplade till det. Spänningen på hjulet kan justeras med en speciell ratt placerad antingen framför sitsen på ramen eller i mitten på styret. Pedalerna har remmar för att hålla cyklistens fötter på plats under höga hastigheter. Det finns ingen bakre hjulet, eftersom spinning cykel är avsedd att vara stationär. Kroppen konstruktion är tillverkad av extra stark stål för att hantera stress av kontinuerliga kroppsställning förändringar och hastighetsändringar. Sitsen är vanligtvis mindre än en vanlig cykel-talet och är obekvämt att många nya ryttare.

Med användning av Spin cykel

När en cyklist driver en snurrande cykel, han inte hålla sin rumpa i sätet och pedal. Många spin klasser och utbildnings regimer är utformade för att efterlikna utomhus cykling genom ständigt förändras terräng. Cykling klass deltagare får instruktioner att stå upp och cykla snabbt för specifika intervaller, och omväxlande från stående på pedalerna till hukande ovanpå sätet. Detta är känt som "hoppar" i spin klass jargong. Cyklister kommer också att ändra spänningen på svänghjulet för att efterlikna något från att klättra kullar att segla ner en snabb nedstigning.

Justera Spin Bike

Sedan spinning cyklar kan ta sig olika ryttare och gå genom normalt slitage, kan instruktörer be dig att justera din cykel innan klassen. Du bör se till att du till fullo kan stå på den snurrande cykel utan att orsaka extra belastning på armar eller rygg. De pedalremmarna bör anpassas till där du inte känner domningar från över skärpning, eller så löst att du kan glida ut. Övriga justeringar omfattar att se till att spänningen ratten ordentligt lägger till eller drar ifrån spänning på svänghjulet utan alltför få eller för många varv.