XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  HemDet finns ett antal webbaserade företag som levererar haklappar för visning av nummerlappar till organiserade händelser och idrottsföreningar. Om du kör en liten idrottsevenemang som kräver deltagarna att visa tävlingsnummer och inte vill punga ut pengar för att köpa haklappar nätet, kan du enkelt producera din egen hemma med hjälp av grundläggande datorutrustning och stillastående.

Instruktioner

1 Öppna ett nytt ordbehandlingsdokument och skriv numret på den första tävlingen bib som du vill skriva ut.

2 Markera numret och ändra punktstorlek så att det täcker så mycket av sidan som möjligt. Storleken beror på teckensnitt du använder, men någonstans mellan 500 och 700 poäng storlek är ett bra ställe att börja för ensiffriga tal. Du kanske vill ändra orienteringen av dokumentet till liggande om du skriver ut större antal. Du kan ändra teckensnitt, punktstorlek och orientering dokumentet i verktygsfältet i de flesta ordbehandlingsprogram

3 Fyll på A4-papper i skrivaren och klicka på "Skriv ut".

4 Sätt nummerlappen i A4 tydlig mappen och tätning av plast. Kontrollera att numret syns tydligt. Den genomskinliga plastmapp kan fästas till en konkurrent kläder med säkerhetsnålar.