XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man bygger ett metspö med en CB-antenn


Moderna fiskespön är oftast sammansatta av grafit polymerer och glasfiber föreningar, men sådan är knappast en nödvändighet för att fånga fisk. Före uppfinningen av vetenskapligt konstruerad fisk fångande redskap, gjorde de flesta människor gör med en bambu stolpe. Före bambu stång, var det inte ovanligt för en person att fiska med en lång pinne, en sträng och en krok. En CB sprötantennen, på grund av dess känslighet och flexibilitet, är grunden för en stolpe som normalt landar så många fiskar som dess dyr motsvarigheter.

Instruktioner

1 Wrap eltejp runt de nedre 10 inches av en 10-fot långa CB sprötantenn. Dessa antenner är typiskt tillverkade av metall; bandet skyddar huden på händerna och möjliggör ett bättre grepp.

2 Knyt taggen änden av linjen runt botten av stolpen. Dra linje tight, och göra flera knutar.

3 Håll strängen spänd och linda den runt slutet av stolpen fem gånger. Knyta flera knutar för att säkerställa att linjen förblir fäst vid antennens spets. Täck knop med fem varv av eltejp.

4 Knyt en nr 10 krok till slutet av raden. Bifoga en split-shot sänke 12 inches över kroken. Fäst bobber 18 inches ovanför sänke.