XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Sporten av lacrosse har ökat avsevärt under de senaste åren, som tillverkare av utrustning skapar redskap tillverkat av de bästa materialen som tekniken tillåter. Vissa har dock föredrar att göra pinnar hur indianerna en gång gjorde: med hjälp av tillgänglig trä. Att göra en träskaft att fixa en plaststicka huvud är en relativt enkel uppgift, eftersom många vill göra trä axlar för övningsändamål eller helt enkelt för inredning.

Göra Shaft

Lägg trästycket ut på en plan och stabil arbetsyta, och säkra trä med klämmor om så önskas eller krävs, beroende på storleken av pjäsen. Mät och kapa bit så att längden kommer att vara runt 30 till 32 inches, eftersom rättsskaftlängd med ett huvud är 40 till 42 inches.

Efter längden skärs låg trä bit på ytan av tabellen såg, sedan mäta och skär varje sida till lämplig bredd av 1,125 inches med en tum. Sand alla sidor av trästycket över hela längden tills träet åtgärder 1 tum x 0,0625 inches, den vanliga bredden för lacrosse axlar och anses vara en av de bästa för att gripa. Använd en finare slippapper för att jämna några ojämnheter om så önskas.

Justera såg att använda 45-graders vinkel bit och skär vinkeln på ena änden av pinnen. Tryck på plasthuvudet på den kapade änden, radas upp hålet i huvudet och borra med lämplig storlek bit. Skruva huvudet på pinnen, då bandet, lack eller färg, om så önskas. Om inte, innan fästa huvudet håller staven över öppen eld, noga med att inte bränna pinne. Värmen härdar träet, vilket resulterar i en styvare och starkare trä.