XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Skolor för at Risk Teens

Tonåren är svårt för tonåringar och föräldrar. Medan många tonåringar upplever tider av oro, kommer de flesta överlever relativt helskinnade. Vissa är i riskzonen för allvarliga problem, dock. Varningssignalerna är många - inte klasser, hoppa över skolan, komma in konflikter i skolan och mobbning samt experimentera med droger, våld och självstympning, som har extrema humörsvängningar och delta i för tidig sexuell aktivitet. Om din tonåring kämpar med någon av dessa frågor, kan han behöva en annan skola upplevelse.

Alternativa skolor och program

De flesta skoldistrikt har alternativa skolor eller program, enligt en undersökning som släpptes 2010 av National Center for Education Statistics (NCES). Lärare hänvisar i allmänhet eleverna att alternativa skolor eller program när de uppvisar allvarliga beteendeproblem, men lärare kan också rekommendera studenter på grund av teen graviditet eller föräldraskap, kronisk akademisk fel eller mentala hälsoproblem. Beteendeproblem omfatta frågor med striderna, vapeninnehav, droger eller alkoholmissbruk, störande verbalt beteende och kronisk skolk. Emellertid de NCES studieresultaten är uppmuntrande. Endast 17 procent av studerande i alternativa skolor hoppar av skolan, och 5 procent av de elever som hade inskrivna i alternativa skolor överföra till ett straffrättsligt anläggning. De flesta studenter som är inskrivna i alternativa skolor examen från vanlig high school eller alternativ skola eller tjäna en examen likvärdighet grad.

Skola inom en skola

Vissa skoldistrikt antar "skola i en skola" program, som ibland kallas karriärakademier. Ungefär hälften av studerande i dessa program är i riskzonen. Kathy Baron rapporterade om en sådan akademi, Manufacturing Production Technology Academy of Laguna Creek High School i Elk Grove, Kalifornien, för en artikel i Edutopia. Skolorna i skolorna "integrera akademiker med tekniskt kunnande inom ett yrke eller bransch som har viktiga kopplingar till den lokala regionen: förnybar energi, hälsa och vetenskap, jordbruk," sade Baron. Hon sade akademier erbjuda "en engagerande läroplan" och en karriär väg, liksom förberedelse för college, utbildning i livskunskap och förbättrad studieresultat.

bostadsområden skolor

Ibland tonåringar med känslomässiga eller beteendeproblem går bostäder skolor eller terapeutiska program. National Association of Therapeutic skolor och program erbjuder resurser om dessa skolor. De ger inte rekommendationer för specifika program, men de håller en katalog av program. NATSAP föreslår föräldrar göra sin forskning innan du skickar sina barn till ett program. De rekommenderar också att få tonåringar testas för att bestämma deras akademiska och psykologiska behov innan du väljer ett program.

Problem med bostäder skolor

US Surgeon General släppt information om bostäder skolor i sin 1999 Mental Health Report, hävdar de visar lite långsiktiga beteende vinster för studenter och är inte kostnadseffektiv. Allvarliga övergrepp har skett på bostäder skolor. Community Alliance för den etiska behandlingen av ungdoms (CAFETY) är en organisation som har bildats för att främja säkerheten för unga människor som är inblandade i dessa skolor. De har vittnat inför flera delstatsparlament och inför kongressen begär de antar federala standarder och bestämmelser för alla bostadsprogram bekämpande.