XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man hittar en lokal läkare


När man står inför en skada, sjukdom eller ens en nödvändig årlig checkup, kan du behöva hitta en läkare för att passa dina specifika behov. Med det stora antalet läkare och specialiteter i ditt område, kräsna hur man hittar rätt läkare för dig kan tyckas vara en komplicerad uppgift. Lyckligtvis finns det resurser tillgängliga för dig som gör att hitta en specifik läkare i ett visst specialitet så enkelt som ett par musklick.

Instruktioner

1 Logga in på din hälsa försäkringsbolag hemsida om du har sjukförsäkring. Klicka på "Hitta en läkare" verktyg. Ange alla sökkriterier som du tycker passar. Du kan söka efter ungefärlig plats, namn och även specialitet. I listan av läkare som dyker upp väljer läkaren namn, specialitet och plats som fungerar bäst för dig.

2 Logga in på WebMD om du inte har en sjukförsäkring leverantör. Under "Sök" i verktygsfältet, klicka på knappen "Läkare". Du kan nu söka efter en läkare med efternamn, plats och specialitet. Välj läkaren namn, specialitet och plats lämpar sig bäst för dig.

3 Kontakta den valda läkarmottagningen att ställa in ett möte. Detta kräver att du ange ditt namn, födelsedatum, personnummer och sjukförsäkringsidentifikationsnummer, i förekommande fall. Var noga med att inkludera information om den specifika anledning behöver besöka läkare.

4 Ange adressen till läkarmottagningen i en karttjänst som Google Maps eller Mapquest. Om du behöver riktningar, välj "Avstånd" alternativet, ange din adress som startadress och läkarens adress som slutadress. Skriv ut eller skriv ner riktningar därefter.