XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man fäster Resistance Tubes till ett dörrhandtag


Glöm dyra gymmedlemskap. Allt du behöver för att komma i form i dag är motstånd slang och ett dörrhandtag. Motstånd slangar används för att stärka och skick dina muskler precis som fria vikter och maskiner. Eftersom slangen inte förlitar sig på allvar att göra sitt jobb effektivt, är det mer mångsidig och kan arbeta muskler från fler vinklar än traditionell gymutrustning. Motstånd slangar är också lätt och kräver lite utrymme, så det är lätt att ta på affärsresor eller semester. Köp motstånd rör vid en sportaffär eller online.

Instruktioner

1 Hitta en robust dörr. Du kan gå sönder dörren eller skadar dig själv om dörren är instabil. Låsa dörren om möjligt att ge extra stabilitet.

2 Välj en spak stil dörrhandtag över en runda dörrhandtag när ett val ges. Motstånd rör kan glida ett dörrhandtag.

3 Bestäm vilken typ av träning du vill göra. En stående rad använder båda ändar av slangen, som kräver en annan typ av fastsättning än en övning med användning av endast en ände.

4 Linda slangen runt handtaget två gånger, vilket garanterar att bandet är av samma längd på vardera sidan av handtaget. Knyt ändarna under handtaget i en knut. Detta fungerar för någon typ av motion som kräver två ändar - till exempel rader eller bröst pressar. Du kan också använda denna typ av fastsättning när du vill fördubbla intensiteten hos en ände övning; helt enkelt förstå båda ändarna med en hand.

5 Fäst slangen till dörren för en-slutade övningar. Nästan allt motstånd slangar levereras med handtag anslutna till vardera änden. Handtagen ser ut som små, trekantiga krokar. Trä ett handtag genom den andra och dra igenom. Haka slangen runt handtaget, dra åt den och utföra din träning.

Tips

  • Många resistens slangar leverantörer säljer separata bilagor som gör det enklare att använda slangen hemma. Överväga att köpa en av dessa i stället för att fästa det till ett dörrhandtag.