XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Det finns otaliga hjärt övningar som hjälper dig att bränna fett, och cykling är en av de mest effektiva av dessa. Enligt nutristrategy.com kan en 140-pund cyklist gör en måttlig insats räknar med att bränna 508 kalorier per timme. För att maximera fettförbränningen potential av din träning, rida din väg cykel inom en viss "zon" av intensitet. Denna zon är baserad på din maxpuls och erbjuder den bästa fettförbränningen valuta för pengarna.

Instruktioner

Instruktioner

1 Upprätta din maxpuls. En metod för att uppnå detta är att använda följande formel, som ursprungligen skapades av Dr Dan Heil vid University of Massachusetts: subtrahera halva din ålder i år från 210; subtrahera 5% av din kroppsvikt från denna figur; lägga till nummer 4 (för män, kvinnor kommer inte att lägga något vidare). Denna siffra kommer att vara nära din maxpuls.

2 Få på din väg cykel och ställa in pulsmätare att läsa ditt hjärta slag per minut, eller bpm. Värma upp ordentligt i förväg, spinning i en ljus växel i ca 20 minuter.

3 Sikta på att rida mellan 50 och 60 procent av din maxpuls. Sally Edwards och Sally Reed i sin bok, "The pulsmätare arbetsbok," märka detta som "sund hjärta" zon. Denna zon bränner mer kroppsfett än någon annan, med endast 10 procent av kolhydrater och 5 procent av protein, när du använder en jättestor 85 procent av fett.

Tips

  • Var noga med att äta en ordentlig måltid och stanna hydrerade för det här passet. Försök att träna minst en timme efter uppvärmning. Rida minst tre dagar per vecka.