XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Du kanske har sett videor av människor som gör pilates, en form av motion som uppmuntrar kontrollerade rörelser, på TV eller i filmer. De allra flesta av pilates relaterade klipp involvera män och kvinnor som använder ett träningspass matta att utföra övningar som liknar armhävningar eller sit ups. Men det finns faktiskt en hel del olika sätt att göra pilates, och du kan även införliva speciella pilates maskiner för olika resultat.

Instruktioner

Använda en Pilates reformator

1 Lägg märke till den glidande plattform på reformator, vilken är ansluten vid sin bas till en serie av fjädrar. Fjädrarna är vad erbjuder dig motstånd, vilket bidrar till att stärka din buk kärna. Den idealiska reformator maskin kommer att ha fyra till fem nivåer av motstånd.

2 Ligga platt på rygg med fötterna på foten bar. Knäna är böjda i 90 graders vinkel, eftersom plattformen kommer att vara nästan röra foten bar.

3 Andas samtidigt sträcka på benen för att flytta plattformen bort från foten bar.

4 Andas in när du böjer knäna långsamt. Detta kommer att återföra plattformen till sin startposition, nära foten bar.

Använd en Pilates Cadillac

5 Sitt med din ryggrad i en neutral position och din kropp inför utbyggnaden ner bar. Dina händer bör vara lätt att ta tag i rullen-down bar och fötterna bör vara ungefär 12 till 18 inches isär.

6 Dra magmusklerna i tätt som du rullar bakåt mot bänken. Du bör rulla bakåt långsamt, var noga med att rulla ut en kotor i taget.

7 Andas in när din kropp är helt i linje med bänken. Du bör ge dig en till två sekunder för att vila och andas innan du fortsätter.

8 Dra dig upp mot utbyggnaden ner bar, en kotor i taget. Som du rullar upp långsamt, se till att andas jämnt samtidigt magmuskulaturen tight och dras in.

Använd en Pilates Wunda

9 Sitt på stolen delen av wunda och börja med grundläggande drag, som liknar armhävningar. Långsamt öka mängden du kan göra på en gång innan vi går vidare till mer komplicerade övningar.

10 Använd wunda står upp, med din högra fot placeras försiktigt i hörnet basen av stolen. Böja vänster knä, placera vänster mat på wunda pedalen och tryck ner. När pedalen har sänkts, höja den igen med bara din vänstra ben.

11 Upprepa tre till fem gånger innan du slår sidor.

Tips

  • För mer variation, prova pilates maskin både stående och sittande. Du kommer att arbeta olika muskler när du står upp än när du sitter på maskinen.