XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Övningar för höfter och lår fett at Home


Minska höft och lår fett genom att arbeta benen regelbundet hemma. Allt du behöver är en stol och en våning i ditt hem, tillsammans med ett motstånd band, och du kan utöva dem i form. Tre övningar som fungerar din höft och lårmuskler inkluderar knäböj, förlängningar ben och kidnappare press.

knäböj

Arbeta dina gluteals, hamstrings och quadriceps musklerna i höfter och lår genom att göra åtta till tolv squat repetitioner för tre kompletta uppsättningar. Börja med att sätta händerna på höfterna, fötterna axelbrett isär. Flytta som om att sitta ner i en stol, sätta din vikt mer på hälarna än knäna. Sluta huk så snart dina höfter är nivå med knäna. Inte sitta på huk under knäet för att minska att belasta denna bräckliga gemensamt.

Återgå till stående läge när du når knähöjd i knäböj. Luta inte framåt på knäna under knäböj rörelse, eftersom detta också kommer att sätta press på knäleder. Knäböj kan göras hemma med eller utan handhållna fem eller tio pund hantlar. Vikter bör användas endast om knäböj teknik har bemästrat att minska skador.

Leg Extensions

Använd ett motstånd band att slutföra benet förlängningar hemma. Wrap motstånd band runt anklarna och sitta upprätt i stolen. Thrust benet framåt, med band som ger tillräckligt motstånd men inte förhindra fullständig ben sträcka framåt. När benet är rakt, tillbaka till utgångsläget och slutföra totalt åtta till 12 repetitioner innan du upprepar övningen för andra benet. Komplett tre uppsättningar av repetitioner för varje ben. Förlängningar ben fungerar quadriceps musklerna i lår.

abduktor Tryck

Använd ditt motstånd band för höft och lår kidnappare tryck motion. Låg på rygg på golvet med motståndsband runt anklarna. Böj knäna något. Placera händerna under huvudet eller utsträckta till dina sidor, beroende på vilket som är mest bekväma och ger dig överkroppen kontroll. Sära på benen isär så långt som möjligt innan han återvände till utgångsläget och upprepa för totalt åtta till tolv repetitioner och tre kompletta uppsättningar.

Böja knä mer för större utnyttjande av låret och höften, lägga större vikt vid dessa muskler. Kidnappare tryck kan ske utan motstånd band, ersätta dem med ankelvikter från tid till tid, för ytterligare träning förmån och utmaning.