XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Enligt Tom gamla Evinrude Johnson utombordare båtmotor Tune-Up plats, under 1990-talet Outboard Marine Corporation gjorde både Evinrude och Lawn Boy gräsklippare, både med tvåtaktsmotorer med många gemensamma utbytbara delar, så många reparationsverktyg kan användas för båda motorerna. Några andra verktyg är specifikt för den marina versionen. Vare sig gammal eller ny, Evinrude kräver slutligen några grundläggande reparationsverktyg.

Kardanaxel Adapter

Propelleraxeladaptern är en sexsidig metallhylsa nyckel som ger en plan yta som att vrida propelleraxeln.

propeller Wrench

Propellernyckel, en skiftnyckel för att lossa propeller nötter, finns i både plast flytande och metall icke-flytande sorter.

Propellern och Bearing Carrier Puller

Propellern och lagerhållaren avdragare är en 9-tums verktyg för att ta bort antingen propeller eller lagerhållaren.

Pinion Bearing Removal

Denna fyra delars verktyget, som kallas drevet lager bort, bort och installerar drevlager. Den innehåller drevet lager installera verktyg, en avdragare stav, en distans och förare huvud.

Pinion Nut Adapter

Kugghjulet mutter adapter håller 5/8 tums drevmutter när du tar bort drivaxeln och drevet.

Lagerbanan och Seal Driver Set

Lagerbanan och tätnings förare uppsättning underlättar installation av lagertätningar och tävlingar utan att skada axelhuset, broms rotorer eller ras. Ställer har vanligtvis en förare handtag och upp till nio storlekar av adapter förare huvuden.

Lägre Enhet Fyllning Oljepump

Den undre enheten fyller oljepump har en smörj passande att får de svåråtkomliga ställen. Denna enhet har en liter olja och har bult ansökan.

Skiftnyckel, lagerhållare

Nyckeln, med hållare bort det översta mutter som behövs för att ta bort växlar och ändra tätningarna i den övre enheten. Den har också en mindre uttag på den andra änden som tar bort drevet mutter ligger på den nedre enheten.

Åtta-wire Outboard tändgnista Tester

De åtta-wire utombordare tändgnista testare finner oeldade tändstift för åtta cylindrar eller mindre. Denna testare används för att kontrollera kraftpaket eller dåliga spolar.

tids~~POS=TRUNC Lights

Timing lampor finns i antingen avancerade induktiva pickup timing ljus eller självförsörjande stroboskop. Den avancerade induktiva pickup timing ljus åtgärder tändgnista förväg. Ekonomin självförsörjande stroboskop körs på två "D" batterier och kontroller för "no-gnista" förhållanden.

Multimeter

Den multitimeter är en enhet som har flera testområden för felsöka elektriska problem.