XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Ofta är en av de svåraste delarna av en golfsving takeaway, den första delen av svingen. Den klassiska term som används för att beskriva denna rörelse är "ett stycke" vilket tyder på att armar, axlar och höfter alla börjar flytta ihop. Problemet är att detta en pjäs har delar som rör sig med olika hastigheter. Armarna rör sig mycket längre än höfterna och måste gå snabbare. Denna verklighet resulterar ofta i en herky-ryckig handling av fula atletisk obalans.

Instruktioner

1 Antag din golf hållning med armarna dinglar och en boll i höger hand (för righties).

2 Kasta bollen så långt som möjligt från den positionen i en givetvis sätt, som om du kastar en diskus. Låt din kropp att vända, att linda hur en diskuskastare gör.

3 Alternate slår en golfslag med att kasta bollen som en diskus. Integrera "ett stycke" windup av linda att kasta bollen i din takeaway i klubben - de är samma biomekaniska händelsen.

4 Fortsätt att alternera mellan de båda verksamheterna tills känslan av lindnings, är densamma för båda manövrar likvidation. Svänga vid cirka 50 procent av full insats.

5 Öka hastigheten och kraften i din sving tills du slår fulla slag. Om du vid något tillfälle känner att din takeaway bryter ned i enskilda rörelser tillbaka till bollen och kasta den en gång eller två gånger för att återta känslan av en mjuk, integrerad, atletisk rörelse.

6 Integrera en spole i din pre-shot rutin tills det känns naturligt. Visualisera bollen i handen, spole som om att kasta den. Sedan med en klubb, ta en långsam baksving, ringlande som du gör.