XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Enkla övningar för att minska övre armar, höfter och midja

Armar, höfter och midja är vanliga lagringsutrymmen för överflödigt fett. För att eliminera flab och konstruera en tonad kropp, måste du utföra övningar som bränner kalorier samt bygga muskler. Men spendera timmar i ett gym utför svåra övningar är inte alltid perfekt. Istället fokuserar på enkla, effektiva övningar för att minska problemområden.

Triangle Pushups

Om du bara kunde utföra ett drag en dag att dra armarna, investera i triangeln pushup. Enligt University of Wisconsin, griper triangeln pushup hög muskelaktivitet, vilket ger mer resultat än genomsnittet arm motion. För att utföra detta drag, börjar i en pushup ställning. Nybörjare kan börja på knäna. Snarare än att placera armarna under axlarna dock få tips av dina mellersta fingrar och tummar för att bilda en triangel under bröstet. Håll ryggen och skinkorna parallellt med marken och utföra en pushup som vanligt för tre uppsättningar av 10. Kom ihåg att triangeln pushup är mer avancerad så, för att undvika skador, börja med knäna på marken om det behövs.

Fyrfotadjur Bent-Knee Hip Extensions

Detta är en enkel, no-utrustning drag som engagerar dina höfter och skinkor. Börja på händer och knän på marken eller en träningsmatta. Håll dina knän höftbredd och händerna under dina axlar. Fingrarna ska peka framåt och tårna bort från dig. Engagera din kärna och bibehålla en neutral tillbaka när du lyfter vänster ben, knä böjt, mot taket. Flytta endast höften. Ta benet tillbaka och upprepa rörelsen för tre uppsättningar av 10 varje ben. För en mer avancerad övning, placera en hantel i baksidan av knäet.

främre Plank

Krympa din midja storlek genom att bygga muskler i din mage och rygg. De främre planka mål sade områden och är lätt att utföra. Börja med att lägga på magen med armbågarna nära din sida, armar ner mot marken och fingrar framåt. Tårna ska vara på plats med hälarna pekar mot taket. Engagera dina abs, lår och fotled muskler och sedan lyfta kroppen från marken, hålla dig upp på dina underarmar och tår. Håll din kropp så rak som möjligt. Undvik slapp ryggen, höjer skinkorna, böja knäna eller rycka på axlarna. Det är viktigt att fortsätta att andas stadigt du håller i 15 till 30 sekunder. Tillåt upp till 30 sekunder vila och upprepa två gånger.

Cool Down by Stretching

Stretching är mest effektivt utföras efter ett träningspass när musklerna är varma och mer följsamma. Att sträcka ut armarna, sätta din vänstra arm bakom eller bredvid huvudet. Använd din högra hand för att försiktigt dra armen i motsatt riktning. Håll i 10 sekunder och upprepa med höger arm. Att sträcka på höfterna, sitta på marken med fötterna ihop framför dig. Fatta anklarna och försöka röra din panna till tårna. Inte stam själv; helt enkelt gå så långt ner som möjligt och håll i 15 sekunder. Sträck midjan genom att stå med fötterna något bredare än höftbredd. Lyft din högra arm över huvudet och böj i midjan. Både kroppen och armen bör doppa mot vänster. Håll i 15 sekunder och upprepa med motsatt sida.