XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

När man försöker bli gravid, kan processen att bli gravid bli frustrerande och känslomässigt. Det finns ingen hormon som är ansvarig för graviditet, men flera som frisättning på ett schema för att förbereda kroppen för ägglossning av ägget och implantation av embryot. Ägglossning är den tid under cykeln som en kvinna kan bli gravid. Efter att ha använt preventivmedel under en tid, kommer hormonerna i kroppen måste reglera sig att börja ägglossning igen.

Vad händer Även om födelsekontroll

De flesta födelsekontroll fungerar genom att förhindra ägglossning inträffar. Utan ägglossning, finns det inga ägg att befruktas, vilket resulterar i att inte bli gravid. Till att börja ägglossning igen, helt enkelt komma bort från preventivmedel bör fungera. När preventivmedel används inte längre, kommer kroppen att återgå till normal produktion av hormoner, vilket innebär att normal ägglossning inträffar. Även om denna återgång till en normal hormonnivå kan ske inom den första månaden, inte någon kan upp till 12 eller till och med 18 månader.

Med en läkares hjälp

Det finns inget sätt att påskynda ägglossningsprocessen utan en läkare. Det behövs en läkare att administrera rätt hormoner vid rätt tillfällen för att säkerställa att kroppen förbereder sig för embryot ordentligt. FSH, eller follikelstimulerande hormon, behövs för att stimulera äggstocken för att skapa en follikel. Detta följs av östrogen för att stimulera LH, eller luteiniserande hormon, för att släppa ägget från follikeln. Frigörandet av detta ägg är ägglossning. Om kroppen inte återvände till denna cykel i tid, kan en läkare hjälpa dosering lämpliga mängder av hormoner för att underlätta ägglossning.

Clomid

Om din läkare diagnoser som dina hormoner är alla väl cykling, då hon kan ordinera ett läkemedel som kallas Clomid att framkalla ägglossning. Clomid är ett läkemedel som skapats specifikt för att framkalla ägglossning. Den är framgångsrik i 80 procent av patienterna. En läkare måste noggrant följa administrering av Clomid. För Clomid användning, bör du vara under vård av en läkare eller sjuksköterska.