XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Färska frukter och grönsaker är inte bara bra för påfyllning av din kropp med må-bra näringsämnen, de är också bra för avgiftning. Frukt och grönsaker avgiftning kost är naturliga lösningar för att hjälpa kroppen att eliminera oönskade gifter och ovälkomna vikt.

Fungera

Avgiftning är en kropp reningsprocess där kroppen gör sig av med gifter som har ackumulerats på olika platser, till exempel tjocktarmen. Denna process hjälper rena kroppen så att rätt näringsämnen och vitaminer kan återställas. Frukt och grönsaker är bra för avgiftning eftersom de är låga i fett och kalorier, rik på näringsämnen, högt i fiber och kan passera genom kroppen snabbt för att eliminera slöseri.

överväganden

Gaiam Life säger att råa frukter och grönsaker är bäst för en avgiftning diet eftersom deras vitaminer och mineraler inte har kokats ut. Pressning är en vanlig rensning ritual om du hellre vill dricka dina frukter och grönsaker i flytande form.

typer

Enligt Personal Nutrition Guide, till de bästa typerna av grönsaker konsumera för avgifta kroppen korsblommiga grönsaker: broccoli, kål och blomkål. Dessa grönsaker är rika på vitaminer och mineraler som kroppen längtar. För frukt, bär och meloner är de bästa valen, liksom bananer och röda druvor.