XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Terrängfordon spår av Illinois


Illinois har dussintals utsedda ATV spår och parker som rymmer ryttare i alla åldrar och kunskapsnivåer. De flesta spår ligger på privat mark och kräver en avgift. Många ATV ridning områden kombinera spår och specialdesignade banor. Vare sig du letar efter en trevlig tur genom skogen, hög hastighet racing eller en eftermiddag av sloshing genom lera mossar, har Illinois ett spår för dig. Även om vissa ledsystem är begränsade till ATV, är mest avsedd för både ATV och motorcyklar.

Atkinson Motorsports Park

Även känd som Gob Hill, är detta 210 tunnland privat park i Atkinson öppen året runt --- på helgerna från 10:00 till skymning och efter överenskommelse på vardagar. Den skogsmiljöer erbjuder både spår och spår och är begränsad till ATV. UTVs (utility terrängfordon) är förbjudna, men du bör ringa i förväg för att be om ditt fordon. Parken ger lera, vatten korsningar, branta backar och terräng mestadels i samklang med amatörryttare, liksom några nybörjare spår. Det finns en $ 12 rida avgift ($ 6 för barn under 10) som i december 2010.

Crooked Creek OHV Riding Club

The Crooked Creek OHV Riding Club upprätthåller denna 65-acre område, som erbjuder skogsstigar, djup lera gropar, öppna markområden och kuperade ängar. Denna privata mark Anläggningen erbjuder också en MX spår utan motor storleksbegränsningar. DNR klistermärken krävs (som de är i alla DNR parker), som kostar $ 11 och är bra för ett år (i december 2010). UTVs är tillåtna, men 4x4 är förbjudna. Crooked Creek, som är öppen dagligen från 08:00 till skymning, ligger ca två miles väster om Winchester, Illinois.

Little Egypt Offroad Motorcycle Club

När en remsa gruva, området sport nu 30 miles av skog spår och en MX spår. Beläget nära Marion, är Little Egypt öppet helger från 8:00 till 5:00 Presentera främst amatör terräng, några miles av stigar betecknas "expert". Motocross och andra händelser ibland hålls, så kallar framåt för tillgänglighet. Avgifterna är $ 12 för ryttare 13 och över, $ 5 för ryttare 12 och under, och $ 3 för icke-ryttare (i december 2010).

Rocky Glen OHV Park

Begränsat till ATV och motorcyklar, Rocky Glen i Rockford har fem miles av trädbevuxen spår, ett område för nybörjare, en hinderbana och tre harescramble kurser, redo på 120 tunnland. Banorna omfattar amatör, nybörjare och några experter områden. Stängt på vintern, Rocky Glen sommartider är fredag, lördag och söndag från 09:00 till 17:00, och på hösten från middagstid till 18:00 på fredagar och från 09:00 till 17:00 på helgerna. Kostnaden är $ 20 per ryttare och $ 10 för barn 12 och under (i december 2010).