XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur får man gratis Snowboard Klistermärken


Det tar inte mycket att dekorera din snowboard med klistermärken. Inte alla företag ger sina klistermärken bort gratis, men det finns några som fortfarande gör. Till exempel ger Special Blend kläder företaget bort klistermärken när du begär en per post. Ingen skräck och Spy Optic glasögon du en fri klistermärke när du fyller i ett webbformulär post. Vad du får i gengäld för någon av dessa företag alla beror på vad som fortfarande finns.

Instruktioner

Klistermärken från Mail

1 Adress en tom kuvert med din postadress och placera en stämpel på det.

2 Sätt den självadresserade frankerat kuvert-som företaget använder för att du din fri klistermärke-inne posta en större kuvert.

3 Infoga en bild på dig själv i ytterhöljet. Special Blend klädföretag, till exempel, kräver någon form av foto av dig i utbyte mot en fri klistermärke.

4 Adressera yttre kuvertet med företagets adress (se nedan). Var noga med att inkludera en stämpel i det högra hörnet och skriva din retur postadress i det andra hörnet.

Stickers- Special Blend
152 Industrial Parkway
Burlington, VT 05401

5 Post kuverten. Svarstiden varierar Special Blend får flera förfrågningar per dag.

Tips

  • Fyll i online-formuläret för att få gratis snowboard klistermärken från Spy Optic glasögon (spyoptic.com/contests.php) och No Fear Kläder företag (nofear.com/promotions). Du kommer att behöva ange ditt för- och efternamn, adress, e-postadress, födelsedatum, tillsammans med att svara på några frågor som är specifika företag.