XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur kan man stärka ischiasnerven

När du har ischias, upplever du smärta som strålar ut från ischiasnerven. Symtom på ischias smärta början på skinkorna och sträcker sig ner på baksidan av benen. Att behandla ischias, kan en läkare rekommendera övningar för att stärka ischiasnerven. Om du är gravid, tala med din läkare om eventuella ändringar du behöver göra innan du gör övningarna. Om din ischiassmärta är kronisk, kan din läkare rekommendera möte med en sjukgymnast eller kiropraktor för att utveckla en övning rutin.

Steg 1

Träna dagligen. Enligt Spine Health hemsida, är motion bättre än vila för ischiasnerven smärta. Om du inte tränar, musklerna försvagas och tillståndet kan förvärras. Efter en uppblossande, vila för bara två dagar tills du börjar arbeta i området.

Steg 2

Sträcka hamstringsmusklerna. Hamstring stretching bidrar till att stärka ischiasnerven om det görs på en regelbunden basis. Placera din högra fot framför dig med tårna pekade uppåt. Luta sig framåt tills du känner en sträcka på baksidan av benen. Håll i fem sekunder och växla ben. Gör totalt 10 reps för varje ben.

steg 3

Utför 20 reps i utsatta förlängningar. Benägna tillägg bidra till att stärka ischiasnerven och kan ge lindring för personer som lider av ischias som ett resultat av en diskbråck. Lie i liggande ställning med din kropp upptryckt på armbågarna. Tryck på höfterna i golvet och stanna på plats i cirka 10 sekunder.

steg 4

Arbeta tillbaka för att stärka ischiasnerven. Tillbaka sträckor är typer av övningar hjälp för ischiassmärta från nervkompression. Ligg platt på rygg och pressa naveln i ryggen. Kontrakt abs och håll stretch i 10 sekunder. Upprepa åtta gånger.

tips

  • Börja långsamt och fokusera på formen när du först utöva ischiasnerven. Felaktig träning kan leda till fortsatt smärta från ischias.