XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Djup Neck Rynkor

Djupa hals rynkor börjar bildas runt samtidigt som du märker rynkor i ansiktet. De flesta människor enbart koncentrera sig på att ta bort ansiktet rynkor, vilket ger hals rynkor tillräckligt med tid för att ställa in djupare. Den andra orsaken till fördjupning är att halsen har många veck, som ökar om du är överviktiga eller feta, vilket resulterar i djupare rynkor. Men precis som det finns behandlingar för ansikte, hals rynkor kan behandlas med kosmetiska behandlingar eller anti-rynk och anti-aging krämer.

orsaker

Enligt Mayo Clinic, är normalt hudens åldrande den främsta orsaken till djupa rynkor på halsen. Du kan fördröja uppkomsten av rynkor, men så småningom kommer de att dyka upp. Inte använder tillräckligt solskydd på halsen kan öka bildandet av rynkor i en ung ålder. Likaså om du gå ner i vikt drastiskt, kan tillfälliga rynkor bildas runt halsen som ett resultat av hud slapp.

Behandling

Beroende på din budget, kan du välja mellan ett antal behandlingar för djupa hals rynkor. Mayo Clinic listar behandlingar som sträcker sig från aktuella retinoider att rynkkrämer till kirurgiska ingrepp inklusive kemisk peeling, mjukdels fillers och Botox. De dyraste behandlingarna är Botox och Thermage kosmetiska behandlingar, som varar i ett par månader, varefter du kommer att behöva upprepa processen. När du väljer en wrinkle cream bör du se till att välja en som passar din hudtyp och är avsedd för personer i din åldersgrupp.

Botox

Enligt Mayo Clinic, är en behandling för rynkor i ansiktet och halsen Botox. Genom att få musklerna, hjälper Botox för att ta bort fina linjer. Men för djupa hals rynkor, är en kombination av Botox och dermal filler används för att fylla det utrymme som djupa rynkor utrymme. Detta är ett dyrt förfarande, och patienterna behöver komma tillbaka varje par månader eftersom effekterna avklinga.

Kräm mot rynkor

Anti-rynkkrämer kan bidra till att minska uppkomsten av djupa rynkor, men det kan ta en hel del tid. Om du använder en anti-wrinkle cream för ansiktet, börja använda den för halsen också. Annars kan du be din hudläkare eller din vanliga skönhet expert på salongen att föreslå en effektiv anti-wrinkle cream.

överväganden

Enligt Mayo Clinic, kan rökning orsaka för tidigt åldrande av huden, vilket resulterar i fler rynkor. Använd alltid solskyddsfaktor när man går utanför, eftersom solen kan påskynda hudens åldrande. Se till att du massera någon grädde i en uppåtgående rörelse för att undvika att dra huden nedåt, vilket kan bidra till Byxhäng.