XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man väljer Tension för en tennisracketen


Välja rätt spänning för din tennisracket kan lägga mer kraft på dina bilder, lägga till mer spinn eller ge dig en bra balans mellan de två. Se också till att du väljer rätt strängar. Många proffs och amatörer använder naturlig tarmen (tarm är ett annat ord för tennis sträng), eller en kombination av syntetiskt och naturligt tarmen. De flesta butiker bär standard syntetisk tarmen, vilket är bra för fritidsspelare.

Instruktioner

1 Bestäm om du vill ha mer makt eller mer spinn i dina bilder. Högre spänningar kommer att ge mer spinn medan en lägre spänning ger dig mer makt. Till exempel, om du vill slå med en massa toppad på en tennis forehand, så ska du få en högre spänning när du sträng din tennisracket.

2 Veta hur många värden för spänning. Den allmänna balanspunkten för restringing en tennisracket är 60 pounds av spänning.

3 Välj din spänning för att passa din spelstil. Mellan 55 och 60 pounds kommer att ge dig mer kraft men mindre spinn. Mellan 60 och 65 pounds av spänning kommer att ge dig mer spinn, men mindre ström. Försök att inte gå över 65 pounds eller under 55 pounds, även om de flesta tennisracketar har spänningsgränser skrivna på ramen.