XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur kommer din kropp Titta Om du bara Squat & amp; Lyft?

Det är viktigt att en välproportionerad kropp att arbeta alla muskelgrupper. Om man håller sig till bara en eller två övningar, du lämnar ut en stor del av dina muskler som kommer att förbli svag och odefinierade. Genom att begränsa sig till knäböj och marklyft enbart kommer du utveckla bara musklerna du använder för dessa övningar och kommer inte att ha stöd du behöver från obearbetade muskelgrupper för att minska risken för skador när man arbetar ute.

Knäböj Arbetet underkroppen

En av de bästa övningar, knäböj ändå fokusera på underkroppen, engagerande din glutes och alla muskler i benen. Men om allt du gör är knäböj, kommer underkroppen vara oproportionerligt mer utvecklad och starkare än överkroppen.

Deadlifts Arbetet ryggmusklerna

När du lyft, måste du ha ett visst mått av greppstyrka för att behålla din grepp om stången. Dina ben kommer att göra en liten mängd av arbete, men för det mesta, lyft arbeta för att stärka ryggen. Detta kommer att ha liten effekt på hur överkroppen ser ut som lyft inte fungerar på dina lats, så din rygg kommer inte verkar bredare. Lyft har dock bidra till att förbättra din hållning, så även om överkroppen blir mindre än nedre delen av kroppen, åtminstone du står högt.

Skador från Knäböj

Skivstång knäböj är i sig svårt på ryggen - övre och nedre - och knän. Med den laddade bar sitter över dina axlar, är en stor belastning placeras på ryggen, rygg och knän när du böja dem att sätta sig på huk, sedan räta dem att skjuta upp vikten. Om du inte har stärkt musklerna som stödjer och omger dessa två områden, kommer du att uppleva första smärta och så småningom skador från en ansträngd nedre delen av ryggen eller senor i knäna.

Skador från Lyft

Skivlyft sätta press på dina axlar och knän samt nedre delen av ryggen. När du huka att förstå bar bär vikt, knäna böjas inga påtryckningar alls, men när du står att dra vikten uppåt, knäna måste ge extra stöd till din kropp. Vikten du greppa i huvudsak hängande från dina axlar, sätta belastningen på axellederna. Och när du drar den vikt uppåt, reglerar alla belastningen på nedre delen av ryggen.