XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Typer av Shrugs


Shrugs används i weight i syfte att isolera musklerna i axlar, övre delen av ryggen, armar och bröst. Pass inkluderar hela kroppen träning, träning med hantlar och träning med skivstänger. Alla vägt föremål kan användas så länge som personen kan upprätthålla korrekt form samtidigt som du håller objektet. Mängden vikt som skall användas i övningarna kommer att bero på individuella styrka och slutmål. Till exempel, kommer toning muskler kräver en vikt som gör att 12 till 15 repetitioner. Överdriven rycka och lyftövningar kan orsaka problem som deprimerad ryggraden som leder till lägre ryggproblem.

skivstång Shrug

Shrugs utförda med skivstänger hjälpa till att bygga trapeziusmuskeln. Stå med fötterna höftbrett isär och steg under stången i samma position. Skivstång tryckpressen är en lyft övning som behöver utföras i två uppsättningar av 5 till 10 repetitioner. Det är viktigt att undvika övergripande ryggen eller flytta fötterna under övningen. Greppa skivstång med händerna åtskilda, något bredare än axelbredd, flex armbågar, höja ribban och position över bröstet. Hålla bröstet upp, peka tårna framåt och flytta vikten till hälarna, driver baren overhead och sedan långsamt sänka den till golvnivå.

Bakom-Back Barbell axelryckning

Ta tag i skivstång bakom låren för att utföra en bakom-ryggen skivstång axelryckning. Händer och fötter måste bibehålla axelbrett avstånd, med lätt böjda knän. Med armarna raka, lyft axlar i riktning mot öronen för att i största möjliga utsträckning. Fokus bör ligga på att dra ribban och något bakom tränings. Varje kontraktion måste hållas för en andra före sänka ribban till startpositionen. Upprepa för uppsättningar av fem till tio repetitioner.

stående axelryckning

Den stående axelryckning fokuserar på att bygga och toning trapezius och romboid muskler. Håll en vikt i varje hand, med armarna ner till fronter låren. Fötterna ska vara axelbrett isär och knäna lätt böjda. Rycka på axlarna rakt upp till en räkning av två, skiftande vikten på hälarna och hålla bålen rak. Återgå till startposition på räkningen av två. Vikt kan vara det högsta belopp individen kan bära på grund av den korta rörelse axelryckning.

kabel Shrug

Kabelaxelryckning utförs genom att fästa handtagen till den nedre remskivan på kabelmaskinen. Stående med fötterna placerade på axelbrett avstånd, möter kabeln maskinen. Med armarna utsträckta rakt ut framför, ta tag i handtagen med händerna nedåt. Dra skulderbladen ihop och stå upp rakt med huvudet och ögonen riktade framåt. Elevate rycker på axlarna i en uppåtgående och bakåt (liten) rörelse med hjälp trapeziusmuskeln. Lägre axlar och återgå till den ursprungliga positionen, hålla armarna rakt igenom hela rutinen.