XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Med hjälp av en konsol för att köra en turnering är kanske det enklaste sättet att hålla koll på vinster, förluster, vilka lag behöver för att spela mot varandra, och placeringen av spel eller matcher. Att veta hur man kör en turnering konsol kommer att hjälpa dig att räkna ut logistiken för att driva en turnering och göra det lättare att tilldela scorekeepers och domare att förrätta spelen.

Instruktioner

1 Besluta om tidpunkten och strukturen av turneringen samtidigt ta hänsyn till antalet konkurrenter. Till exempel, om du vill ta emot en dubbel-eliminering baseboll turnering för 20 lag på en plats med bara fem fält, måste du schemalägga tidpunkten för spel från morgon till kväll och se till att ett lag kommer inte att spela tre eller fyra matcher back-to-back. Ta hänsyn till den tid det tar att slutföra ett spel och ge tid för extra omgångar i händelse av en slips. Om du inte har tillräckligt med tid för att avsluta turneringen, överväga att skära ner det till en enda eliminering händelse eller förlänga den till två helger i stället för en.

2 Bygg fästet och tilldela lagen till deras öppna spelplatserna. Om turneringen är seedade, fyll i fästena så topprankade laget spelar laget på sista plats, spelar andra plats laget näst sista laget, och så vidare tills lagen i mitten av fältet spel varandra. Om det är en blind oavgjort turnering, placera namnen på lagen i en hatt och fyll i fästet från toppen till botten när du ritar namnen ut.

3 Använd konsolen att hålla reda på vem som vinner, och i slutet av varje spel kommunicera med tränare eller lagledare där de kommer att spela nästa, vid vilken tidpunkt och mot vem. Håll en stor, uppdaterad kopia av turneringen fästet på displayen för alla att se så att de kan följa utvecklingen av turneringen.