XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Minnesota Fly Fishing Guide


Även Minnesota är känd som "landet av 10.000 Lakes," det finns ett svindlande antal gnistrande klara öring strömmar som ger en enastående flugfiske upplevelse. Minnesota sjöar och vattendrag är hem för att bekämpa regnbåge, mördande, splejk och öring. Den svårfångade smallmouthbas och vilda Steelhead är också främsta attraktioner till Minnesota fly-fiskare.

licens krävs

Alla äldre än 16 år krävs för att hålla en giltig Minnesota fiskekort. Licenser kan köpas från närbutiker, butiker bete, sport bra butiker och online. Öring säsongen öppnar varje år den 1 april Anglers köper en Minnesota fiskekort hjälper till att bevara, skydda och förbättra sporten fiske i staten. Licensavgifter att betala kostnaden för livsutveckling, hotade artskydd, fiske utbildning och fiske och kläckningshantering.

flugor

Minnesota Fly Fishing Guide

Ljusa färgade flugor locka fler fiskar.

Fråga ett dussin Minnesota sportfiskare om sin favorit fluga och favorit fiske hål, och du kommer att få ett dussin olika svar. Många sportfiskare besöker Ely, Minnesota, Quetico och Boundray vatten att uppleva enastående flugfiske för trophy gädda, muskie och largemouth och smallmouthbas. Området är världsberömt för sin rikedom av trophy små fiskar. De mest effektiva flugor kommer att variera från sommar till vinterfiske och från morgontimmarna till mörkt. Knott eller två bevingade filer fungerar bra under vintermånaderna vid fiske efter insjööring. Zebra midge eller Simpleton Midge mönster är favoriter hos många sportfiskare. Brassies i grönt, koppar eller röd fånga en hel del öring, liksom de Kika Caddis. Prince Nymfer och Hare öron är att föredra val i mulet väder. (Dull flugor föreslås i "matt" väder.)

Flugfiske Kvinnor Of Minnesota

Minnesota Fly Fishing Guide

Åtnjuter en lugn eftermiddag fiske.

Flugfiske är en sport för alla; män, kvinnor och barn. Kvinnliga sportfiskare i Minnesota har en fiskeorganisation för att främja kunskap om sporten och bildar vänskap och kamratskap.

Flugfiske Kvinnor i Minnesota
www.mnwomenflyfish.wik.is/
[email protected]
8810 Elgin Place
Golden Valley, MN 55427
(763) 639-4887

Regnbåge en favorit flugfiskare

Regnbåge (Oncorhynchus mykiss), känd för sin kämparanda och rosa kött, är en favorit bland Minnesota fly-fiskare. Svårfångad och försiktig, kan regnbåge frestas att ta flugor samt beten och agn. Bäckforell (Salvelinus fontinalis) är det enklaste öring att landa på en fluga. De föredrar vatten som är 68 grader eller kallare. Sportfiskare har fina resultat vid fiske från ström banker i skuggade vatten. Välsmakande öring (Salmo trutta) finns i varmare vatten än andra öring arter. Öring har tagit över många bäckar tidigare bebos av bäckröding. De är på sin vakt och normalt foder i skydd av mörkret.

minnesota Fiske

Minnesotaavdelningen av naturresurser driver flera fiskhatcheries med staten. Kläckeriet på Crystal Springs höjer öring att fylla och förbättra flugfiske i Lake Superior och sydöstra Minnesota sjöar och vattendrag. Den årliga öring frigör hela staten överstiger 2,4 miljoner fiskar med 2010.

Crystal Springs Hatchery
14674 County # 112
Altura, MN 55910
507-796-6691

Delstaten Minnesota innehåller uppdaterade fiske rapporter, regler och den senaste informationen om Lake Superior och North Shore öring strömmar.

Sydöstra Minnesota Trout Streams
www.dnr.state.mn.us/fishing/trout_streams/index.html

norra delen
www.files.dnr.state.mn.us/maps/trout_streams/ns_fishing_guide01.pdf

södra delen
www.files.dnr.state.mn.us/maps/trout_streams/ns_fishing_guide02.pdf)

Utsedda öring strömmar och sjöar
www.revisor.leg.state.mn.us/arule/6264/0050.html