XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Ungdom baseball tränare har en av de tuffaste jobben i sport. Det är väldigt svårt att lära spelet till unga spelare som kanske vill spela men inte är bekant med hur man slår, kasta eller fånga baseboll. Dessutom är en baseboll hårt och det kan göra ont att bli träffad med bollen. För spelare att spela bra och förbättras, kan de inte bli överväldigad av rädsla för att bli träffad.

Instruktioner

1 Berätta för dina spelare sanningen. Om de får hit med en baseboll, kommer de att känna det och det kommer att göra ont. Men också tala om för dem att de kommer att komma över det. Komma hit med en sluttande boll eller en mark bollen när i området kommer att vara något smärtsamt, men det skadar inte så mycket och de kommer att komma över det. Skyddsutrustning de bär medan slagträet och på grunderna - vadd hjälm - kommer att hålla dem från att bli sårad på allvar.

2 Lär dem att vara rädd inte kommer att hjälpa dem att spela bättre och det kommer inte att göra att få hit skada någon mindre. Med andra ord, tala om för dem att rädsla inte kommer att hjälpa dig att prestera bättre eller njuta av spelet längre. Det är värdelöst. Så sätta den ur dig.

3 Lär dina spelare på rätt sätt för att stå i smeten ask. Låt dem veta att de kan se spelare på TV gräva in med sina toppar när de kommer upp till plattan. Detta är för att få en fotfäste för bättre grepp. Berätta för dina spelare att de kan göra detta, men de bör inte skrapa sina spikar mer än två eller tre gånger. Det är tillräckligt för att hjälpa få en toehold.

4 Lär dina spelare för att undvika planen på rätt sätt. För att komma ur vägen, kommer många spelare gör sin första drag med sin främre foten och försöka scoot tillbaka till urholkad. Ont om vägen är fel väg. I stället bör en smet vika hans huvud och hals tillbaka mot sin bakre armhålan och sedan anka i nästan en catcher Crouch. Spelaren kan fortfarande få träffa det här sättet, men han kommer inte att bli träffad i huvudet.

5 Instruera dina spelare att släppa sitt slagträ om de känner en sluttande bollen kommer att träffa dem. När en boll kommer vid en smet och han försöker att komma ur vägen men inte tappa sin slagträ, kan bollen studsa bort baken och gå in i bilden - en lätt ut - eller resultera i en foul boll. Även om någon av dessa är ett bättre resultat än att bli träffad i huvudet av bollen, det är ett enkelt problem att undvika.