XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Ingen gillar lår litegrann, men du kan minska överskottet flab och förbättra utseendet på låren med en kombination av allmän konditionsträning för att bränna fett och spot övningar för att arbeta musklerna. Försök övningarna nedan för att tona låren.

Instruktioner

1 Ta lärdom av balettdansörer och prova knäböj. Böj på knäna och lägre om du satt i en stol. Var noga med att hålla ihop knäna bakom tårna. Arbeta igenom en hel låt med en upprepad takt medan du håller en lätt hantel med båda händerna framför dig. Som ni få styrka, försök att gå lägre mot marken med varje knäböj. Kom ihåg att hålla ryggen rak och magen tight.

2 Använd enkla ben utfall att effektivt arbeta utsidan av låret. Med eller utan en vikt i handen motsatt lunging benet, steg framåt, böja knät i ett utfall. Var noga med att inte över förlänga ditt knä förbi tån. Steg rakt på sulan på foten och som du trycker upp för att återgå till utgångsläget, rulla foten tillbaka mot hälen för att hålla trycket i knät. Göra 10 utfall på varje sida. Arbeta upp till tre set. För extra fördel, lägga till en bakåt utfall till dina uppsättningar genom att stega tillbaka med ena foten i stället för framåt. Den stationära benet kommer att böja medan steg en förblir rak. Den stationära benet kommer att känna brinna i denna variant. Återigen, skydda dina knän genom att hålla dem från sträcker sig förbi din tå.

3 Arbeta låren med ben "svängningar" som används i en mängd olika sätt. Alternativa varje dag för att förhindra tristess och få nytta av att engagera flera muskler. Med hjälp av en stol tillbaka eller annan stadig möbel, möta stol med båda händerna håller stolen och lyft ena benet bakom dig. Dra benet tillbaka mot bröstet. Upprepa 10 gånger på varje ben.
Den första varianten är när benet förlängs, har det att göra en halvcirkel som du föra den tillbaka till din kropp. Nästa variant är att vända denna rörelse genom att benet gör halvcirkel först, tryck på benet rakt ut från kroppen och dra tillbaka till bröstet. En annan variant är att stå rak, hand vilar lätt på en stol och lyft knäet. Du kan bara upprepa eller göra halvcirklar dra benet tillbaka till din kropp eller starta med halvcirklar. Do 10 gånger för tre uppsättningar på varje sida.