XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Tips för Cowboystövlar

Cowboyboots är traditionella västerländska skor, men i modevärlden, de är ganska mångsidig och modern. De finns i alla färger och stilar för formella och informella kläder. De är bekväma och modet i sommar eller vinter. Bära dem med jeans, klänningar, leggings och strumpbyxor. Regelbundet rengöring och ta väl hand om dina stövlar kommer att hålla dem i gott skick under en mycket lång tid.

Stil

Cowboystövlar variera i höjd; vissa bara gå till din fotled och en del går hela vägen till knäet. Klassiska cowboyboots är kalv-höjd, enligt College Candy. Tår cowboystövlar finns i olika stilar som den traditionella spetsig tå, rundade och offentlig. När det gäller färg du väljer, kommer svart, vit eller brun stövlar gå med alla andra färger du bär. Naturligtvis är det äkta cowboy boot färgen av läder. Om du bär en färgglad boot, som röda eller rosa stövlar, se till att din klädsel innehåller den färgen.

material Typ

Traditionella cowboyboots är oftast gjorda av din grundläggande läder, men en del är gjorda av mer exotiska skinn som ormskinn och alligator hud. Mer moderna cowboy stövlar är gjorda med mocka. Vissa läder cowboystövlar har en slitna utseende av estetiska skäl, medan andra stilar är mer strukturerat och lämpligt för mer formella tillfällen.

Vad att bära dem med

Cowboy stövlar är klassiskt bäras med jeans - antingen skinny jeans instoppade i stövlar eller med boot-cut jeans. Boot-cut jeans flair ut något från knäet nedåt, så de ger dina stövlar tillräckligt med utrymme för att bäras och visar bara toppen av foten och tån på stövlar under dina denim. Enligt College Mode, cowboy stövlar ser också bra med en lös och flyter casual klädsel med skikt eller volanger. Du kan också bära en kjol och topp, men inte bära en mini kjol eftersom tininess av kjolen kommer att göra stövlar ser stora och sticker ut mer än nödvändigt. Om det är kallt, kan du bära leggings med en kort klänning, kjol eller en tunika.

Vad man inte ska ha på sig

Undvika en cowboy-tema kläder; inte bära dubbla denim, pläd eller en fransad väst. Cowboy stövlar gör ett djärvt mode uttalande, så att inte överbelasta ditt utseende genom att ta med några andra höga element. Du vill att resten av din outfit och tillbehör för att vara enkel, och dina stövlar att vara i rampljuset.

Skötselråd

Som en tumregel, torka damm, smuts eller sand av dina stövlar varje gång du tar av dem. Sediment lösa in veck av skinn och sänker sin yta, så småningom orsakar lädret att dela. Rengör och villkor cowboystövlar någonsin så ofta. Att tvätta dem, använda en fuktig trasa för att avlägsna smuts och torkad lera, sedan borsta lädret ordentligt. Att påverka läder stövlar, använd en läder balsam medan lädret är fortfarande fuktig. Låt dina stövlar torka, sedan polera med en mjuk trasa och tillämpa start grädde. Om de inte är ny, använd en start kräm som är en nyans eller två mörkare än färgen på dina stövlar eftersom läder bleknar med tiden. Om den enda av dina cowboystövlar är gjorda av läder, glöm inte att rengöra och konditionera dem samt att hindra dem från sprickbildning.