XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Golf klädesindustrin Trender

Golf kläder och verkliga mode är nu en och samma. Dagens golfare vill se bra ut på och utanför banan, vilket har lett till ett uppsving i klädsel som övergångar från fairway till vardagen. Golfare behöver inte välja mellan golfkläder och ser bra ut. Nu kan sportens kläder bäras som konventionell street klädsel.

Teknologi

Golf klädesindustrin Trender

Aldrig tidigare har det funnits så många tekniska produkter som förbättrar en spelares spel och livsstil. Tech slitage syftar till att vara lätt, bekväm, flexibel och leverera frihet att röra sig när man spelar golf. Exempel på produkter som uppnår denna funktion inkluderar mikropikétröjor gjorda av polyester som transporterar bort fukt på grund av det sätt som det är sydd. All-ullstrumpor är utformade med luft infunderas teknik som sträcker sig och snäpper tillbaka i form snabbare än andra fibrer. En enda jacka kan bäras i fyra säsonger och har en uppvärmd system som drivs av lätta uppladdningsbara batterier som återspeglar och håller värme riktad mot kroppen. Regnkläder konstruerad av töjbart tyg som är vattentät, vindtät och andas för varma men regniga dagar ersätter sopping-våt jackor som klamrar sig fast din kropp.

djärva mönster

För proffsen, är fairways fyllda med logotyper och ibland mer subtila nyanser. Men för den dagliga golfare, edgy, färgrikt, argyle utskrifter är i ropet. Livliga mönster som horisontella ränder och animaliska mönster pryda polos, slim-fit cut och våffla-rutiga skjortor. Färger som mintgrön och bubbel gum rosa vanligen förknippas med landets klubbar har ersatts med neon nyanser som turkos, citron, lime och lila. Stänk av färg i shorts, västar och strumpor pop mot neutrala linne shorts eller byxor.

Tillbehör

Bälten har sett ett uppsving i slitage, med vit är en mångsidig och gemensam färg; några bälten är flashier och inkluderar detaljer som strass och är utformade från vändbart läder. Solglasögon är en konstant stöttepelare, men nyare lins nyans funktioner inkluderar objekt belysning, vilket ger en större balans mellan mål och bakgrund ljusstyrka. Färg är också förde ut i ljusa visir och monterade hattar tillverkade av ventilerande mesh och polyamid innehållande kläder.

spiklösa Skor

Golf klädesindustrin Trender

Spiklösa golfskor nu gå kurserna. Golfskor har bevittnat enorma förvandling, med metallspikar som inte är så framträdande som de brukade vara. I deras ställe är standard snygga skor som golfare kan bära utanför banan. I stället för spikes, är sulor fodrad med mjuka grepp som har åsar av plast eller gummerade noppor. De är lätta och erbjuda en hybrid fot som fortfarande levererar dragkraft och stabilitet, med fötter är mer i kontakt med marken.