XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Ab Lounge 2 är en uppdaterad version av den ursprungliga Ab Lounge, en träningsredskap som används för att tona magmusklerna i en enkel, repetitiva rörelser. Det är lätt att använda fitness punkt är också avsedd för en snabbare, mer effektiv abs träning än standard crunches eller sit-ups, samtidigt stödja både knän och nacke. Innan du använder Ab Lounge 2 att forma upp din Mittsektionen, måste du montera utrustningen på rätt sätt. Läs stegen nedan för att komma igång.

Instruktioner

1 Ta bort alla Ab Lounge delar från sin låda och sätta dem på golvet och läsa över den medföljande bruksanvisningen för att bekanta dig med dessa delar.

2 Ta kroppen av stolen och placera den på sin högra sida, dra öppna de främre och bakre ramar så att vilstol stannar upp på sin sida.

3 Placera solstol s låsarmen under den främre vänstra ramen och rada upp bulthålen. Arbeta från utsidan av ramen mot insidan, infoga en bult och skjut brickan (den lilla ringen) över den. Fäst sedan bulten med ekollon mutter och dra åt skruven med en skruvmejsel.

4 Flytta låsningsarmens lösa änden på toppen av den vänstra bakre ramen och rada upp bulthålen. Återigen, som arbetar från utsidan till det inre av vilstol, placera brickan och Acorn muttern över änden av bulten och dra åt med skruvmejseln.

5 Upprepa ovanstående två steg med hjälp av loungen låsarmen och höger frontramen följt av den lösa änden och den högra bakre ramen.

6 Placera Ab Lounge enheten på sin sida med sig själv mellan de båda ramarna, driver den förlängda fotstödet ifrån dig. Genom denna punkt sätet och ryggstödet bör öppna upp.

7 Dra sits och rygg vilar längre ifrån varandra tills det är ca två fot mellan dem.

8 Ta stolens bärram mot dig själv och hitta de två hålen på baren. Ta den långa resårliknande bandet och haka fast det i det nedre hålet, sedan koppla den andra änden av den långa bandet i den bakre ramen hålet.

9 Ta en kort bandkroken och sätt in den i sits stödramens övre hålet, sedan haka fast den andra änden av bandet genom den främre ramens hål.

10 Sätt styret i de två hålen i närheten av den punkt där loungen stolen möter ryggstödet.

11 Rada upp styret monteringshål med styret och fäst dem med de medföljande knopp bitar.

12 Gör en slutlig stickprovskontroll för att säkerställa att alla skruvar och bitar är åtdragna och säkra innan du använder Ab Lounge 2.

Tips

  • Förhindra skador uppstår på din Ab Lounge 2 genom att vika utrustningen upp efter varje användning och lagra den mot en vägg eller på en plan surface.Take en titt på instruktionsvideo medföljer Ab Lounger 2 så att du vet hur man positionera dig korrekt på utrustning för mest effektiv träning.
  • Försök inte att använda Ab Lounge 2 om du väger över 250 pounds, eftersom detta är den maximala viktgränsen för utrustningen och kommer inte att ge rätt stöd.