XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man äter hälsosamt Paket på kontoret

Cirka 83 procent av amerikaner äter normalt vid sina skrivbord under loppet av en normal arbetsdag, enligt Academy of Nutrition och dietetik. Många av dessa människor kan ha lust att äta en hälsosam lunch på jobbet, men det kan vara svårt med en kort lunchpaus och frestelser från mindre hälsomedvetna medarbetare. Planering, småätande och gör dig ansvarig finns tre sätt att hjälpa dig att äta hälsosamma luncher på kontoret.

Planering är nyckeln

När du försöker att äta en hälsosam lunch på kontoret, är det bästa du kan göra planera dina måltider i förväg och ta med din egen lunch. Arbetsplats kafeterior är ofta fyllda med fet, ohälsosam mat, såsom pizza och ostliknande pastarätter. Förbereda din lunch hjälper dig att hålla på rätt spår under dagen. Gör en extra del eller två på middag kvällen innan och packa några i ett to-go behållare för lunch på kontoret. Packa lunch natten innan så att du kan bara ta det på väg ut genom dörren i stället för att klättra för att göra något hälsosamt på morgonen. Grillad kyckling och grönsaker, Turkiet smörgåsar på fullkornsbröd och fullkornsbröd pasta med marinara sås är snabba, enkla alternativ som kommer att hjälpa till att hålla dig full och på rätt spår.

nibble regelbundet

Mumsa på hälsosamma mellanmål under dagen är ett bra sätt att se till att du äter en hälsosam lunch på kontoret. När du inte har ätit sedan frukost och du famished, beställer en stor pizza kan verka som en bra idé. Om du har försäkrat dig med hälsosamma mellanmål hela dagen lång, kommer ditt blodsocker förbli mer stabil så att du inte känner svältande och du kommer att vara mer benägna att hålla med din hälsosam matsäck. Välj snacks som innehåller protein, som hjälper till att hålla dig full. Några alternativ inkluderar hummus och styckade grönsaker, sträng ost och en bit av frukt och helt naturliga jordnötssmör på fullkorns kex.

Vara sparsmakad med Avhämtning

Låt oss inse det, även med de bästa intentioner, finns det några dagar att du inte kommer att kunna planera och packa din lunch. När detta händer, kan takeout vara det enda alternativet. Hitta ett fåtal platser i närheten i närheten av ditt arbete och studera deras menyer. Välj takeout alternativ som innehåller grönsaker, magert protein och fullkornsprodukter, såsom en kalkon smörgås på fullkornsbröd med en sallad eller kycklingsoppa och en grönsak wrap. Be för smörgåsar utan ost eller majonnäs och insistera på att få sallader med dressing på sidan. De flesta restauranger kommer att vara villiga att tillgodose dina kostbehov.

Hitta en Buddy

Motstå frestelsen kan vara svårt, särskilt på kontoret där automater och godis skålar kan kasta dig ur spår på ett ögonblick. Hitta en medarbetare som är också i hälsosam kost och göra en pakt att hjälpa varandra vistelse på rätt spår. Ät med denna lunch kompis varje dag och undvika medarbetare som försöker sabotera dina ansträngningar med ohälsosamma frestelser.