XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man upp i vikt med Protein


Att äta mer protein kan hjälpa dig upp i vikt även om det anses vara en mager och mager näringskälla. Protein hjälper dig att bygga muskler när du lyfter vikter. Eftersom muskler väger mer än fett, när du börjar att ersätta fett på kroppen med muskler du kommer att gå upp i vikt i processen. Det finns många proteinkällor att välja mellan men att välja magert, friska källor kommer att ge din kropp vad den behöver för att bygga muskler på ett sunt sätt utan att lägga till oönskat fett.

Instruktioner

1 Öka ditt intag av protein med proteinrika livsmedel. Äta proteinrika livsmedel såsom fjäderfä, ägg, mejeriprodukter, fisk och magert kött ger dina muskler de viktiga aminosyrorna de behöver för att reparera och bygga muskelfibrer. Ät fisk två till tre gånger i veckan och andra proteinkällor dagligen.

2 dryck protein shakes. Protein shakes är små paket av proteinpulver som du blandar i vatten, mjölk eller andra vätskor och dryck. Protein shakes är ett mycket bekvämt och enkelt sätt att få extra protein du behöver eftersom paketen kan utföras med dig överallt så att du alltid har en proteinkälla till hands.

3 Lyfta vikter två eller tre dagar i veckan. Lyfta vikter hjälper dig att bygga muskler eftersom när du lyfter vikter som är tunga, det sliter de små fibrerna i muskeln. Efter att ha arbetat ut, din kropp reparerar små fibrer och bygger dem starkare och större än tidigare vilket ger massa och tyngd till muskeln.

4 Vila i mellan träningspassen. Ta en dag i mellan tränade samtidigt som man fortsätter att äta protein hjälper till att bygga muskelmassa eftersom det ger kroppen den tid den behöver för att reparera musklerna. Arbetar kontinuerligt utan ledighet inte ge kroppen eller protein som helst för att reparera och återuppbygga muskelfibrer.

5 Ät mer kalorier förutom protein. Som du konsumerar protein, bygga mer muskler och gå upp i vikt din kaloribehov ökar och om du inte ger din kropp med den nödvändiga mängden kalorier det börjar bränna bort fett och muskler. Komplettera ditt intag av protein med ett ökat kaloriintag för att ge din kropp vad den behöver för att gå upp i vikt.

6 Ät protein vid vissa tider på dagen. Ät protein på morgonen, direkt efter ett träningspass och på kvällen före sänggåendet. Detta kommer att hålla en stadig tillförsel av protein i kroppen hela tiden så att dina muskler kan bygga hela dagen.