XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hemlagad Swim Flott


I simning erfarenhet i en sjö vid stugan är inte komplett utan ett rep swing att driva själv från en klippa och en flotte att ta till mitten av sjön för hoppning och dykning utanför. Om du inte har tillräckligt med en klippa högt att installera en gunga, kan du fortfarande ha många timmars underhållning med en hemmagjord simma flotte. Dessa flottar kan variera mycket i storlek, stil och funktion, men deras mest grundläggande, är de flytande flottar som att dyka och hoppa.

Instruktioner

1 Bygga en kvadrat av de fyra 4-by-4s genom att fästa deras ändar med långa skruvar. En vanlig borr räcker för det här jobbet, men om du gör arbetet nära vattnet, kan en skruvdragare vara smidigare. Ramen 4-by-4s kommer att vara odugliga när du bygger det, men det kommer att stärkas i nästa steg i projektet.

2 Skruva var och en av de två-för-4s till en sida av ramen gjord av 4-by-4s att bygga plattformen av simma flotte. Skjut 2-by-4s tillsammans så att det inte finns något mellanrum mellan dem.

3 Lim Astroturf eller en jämförbar täckmaterial på ytan av flotten för att åstadkomma en mjuk däck område för simmare. Använd vattentät lim.

4 Skruva en eyehook in i centrum av en av de fyra-för-4s.

5 Limma ihop så många flytande fat som behövs för grovt passa i ramen, som mäter nästan 8-by-8 fot. Använda vattentätt fogtätning att fästa fat till varandra. Flytande fat säljs i olika storlekar; det är viktigt att få rätt nummer för att fylla så mycket av ramen som möjligt.

6 Ställ in cylinderanordningen vid kanten av vattnet, och med hjälp av flera assistenter, ställa flotten plattform på fat. Dess vikt kommer att hålla de två delarna tillsammans, så det finns inget behov att fästa dem med ett lim.

7 Tryck simma flotte ut till ett område av sjön där du vill använda den. Om du vill att det ska flyta fritt, är projektet gjort. Om du vill installera ett ankare, trä ett rep genom flera aska block och knyta den andra änden av repet till eyehook på flotten. Säkerställa linan är tillräckligt lång för att de aska block kommer att sitta på botten av sjön nedanför flotten.

Tips

  • Dyk inte från flotten inte är det i tillräckligt djupt vatten.