XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Romantiska saker för vuxna att göra i Houston, Texas

Som den fjärde största staden i landet, Houston, Texas stolt över att vara en kosmopolitisk stad som har spänning, underhållning och aktiviteter av alla slag för både sina besökare och invånare. Om du besöker Houston med betydande andra, oavsett om ett speciellt tillfälle eller bara för nöjesresor, är Houston full av romantiska attraktioner, dolda tyst fläckar och speciella upplevelser som är säker på att få två av er ännu närmare.

kulturellt Romantiskt

Ta din käresta att njuta Houston kulturutbud, som finns i många museer, konstgallerier och scenkonst handelsplatser som staden har att erbjuda. Klä upp för en utekväll på Houston Symphony i centrum, som har ett helt kalenderår säsong föreställningar, bland annat besöker musiker och ledare från hela världen. Besök den ständigt föränderliga utställningar på Houston Museum of Natural Science. Den massiva museum är värd regelbundna kvälls blandare och cocktailpartyn, där du och din partner kan dansa hela natten under en jätte dinosaurieskelett. Du kan också kolla Sundance Cinemas Houston, där du kan titta på lite kända indie flicks, en romantisk utländsk film eller en klassisk stumfilm.

Kärlek och natur

Ta i den naturliga skönheten i Houston med din kärlek. Houston Arboretum & Nature Center i Memorial Park är den perfekta platsen för en lugn promenad längs en av flera naturstigar. Sitta på en bänk i vilda trädgården, och njuta av inhemska växter och blommor. Hermann Park Conservancy, i hjärtat av distriktet museum, är en annan hisnande grönområden för dig och din älskling att njuta av. Picknick vid vattnet, hyr en av parkens trampbåtar eller hoppa på den pittoreska Hermann Park Railroad för en naturskön tur runt parken. Kolla in den avskilda japanska trädgården vid solnedgången och mysa under ett av sina körsbärsträd.

Klasser för par

Lär dig något nytt med din kärlek genom att ta en klass tillsammans. Många matlagningskurser i området har utsett datum natt matlagningskurser som lär dig hur man lagar en romantisk måltid tillsammans. Urban Chef erbjuder månatliga teman datumkvällskurser, såsom dess Halloween datum natten, begära par att komma klädd i en kreativ par kostym. På Sur La Table, kommer du och din partner lära sig att laga exklusiva, eleganta rätter med en stark betoning på färdigheter. Du kan också ta en kreativ målning klass på Pinot palett, en konst och vin part studio med flera Houston platser. Ta med din favorit vin och lära sig att måla ett mästerverk med din älskling.

romantisk Relaxa

Njuta av en av Houston finaste och mest romantiska spa med din partner. Petit Retreat är känd för massage den ger speciellt för par. Njut sida vid sida par massage i en 1920-talsstil stuga, och dra nytta av bubbel bubbelpool och privat trädgård. Alla par behandlingar inkluderar vin, färsk frukt och choklad. Vid Fiori Day Spa, kommer du och din kärlek njuta av en europeisk spaupplevelse som inkluderar en termisk mineraliska pool. Satsa på parets erfarenhet paket för den ultimata i avskildhet och romantik. Paketet innehåller ansikts ett svenskt massage och lunch i en privat VIP svit.