XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Rost är en pistol värsta fiende, både i att påverka hur det ser ut och fungerar. En rostig pistol är inte säker eller ganska. Beroende på hur mycket rost är på en pistol, kan processen att ta bort det tar bara några minuter eller det kan ta dagar eller veckor. Oavsett hur mycket rost en pistol har dock vapnet utseende kan nästan alltid förbättras med lite tid och ansträngning.

Instruktioner

1 Sprid tidningar eller en plast presenning ut i det område där du kommer att rengöra pistolen för att förhindra rostig flytande återstod från färgning golvet.

2 Applicera oljan som du använder för att smörja din pistol till den rostiga området. Applicera oljan i viss fin stålull.

3 Gnugga det drabbade området med stålull tills rost börjar bryta sig loss. Torka rostiga området ofta med torra dukar / trasor.

4 Upprepa processen om din pistol har svår rost. Flera ansökningar är ofta nödvändiga för att avlägsna svåra fall av rost.

5 Smörj pistolen efter rengöring. Torka av pistolen ordentligt med olja och en ren trasa för att hålla rostbildning igen.

Tips

  • Använd rikligt med rena trasor när du tar bort rost från din pistol. Torka din pistol med en trasa som har en hel del rust avlagringar på det kan repa ytan.
  • Leta efter fin stålull för din pistol i färgen avdelningen hemma-förbättring återförsäljare.
  • Se till att pistolen är inte laddad.
  • Applicera inte för mycket tryck till pistolen när du tar bort rost. Trycka ner alltför hårt med stålull kan repa pistolen avslut.