XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Bristningar kan vara en frustrerande resultat av positiva prestationer i en persons liv, som att ha en baby och gå ner i vikt. Emellertid kan bristningar också vara ett resultat av hormonella förändringar och genetik. Bristningar orsakas av överdriven sträckning av huden skapa rödaktig, lila eller ens vita linjer. Följande steg kommer att bidra till att förebygga och minska synliga tecken på bristningar.

Instruktioner

1 Bibehålla en hälsosam vikt och kroppsmassa. Minska intaget av socker och öka konsumtionen av frukt, grönsaker, fullkorn och protein. Gynna hudens hälsa och utseende med linfrö olja och omega-3-fettsyror.

2 Övning med en blandning av hjärt och styrketräning 3-6 dagar i veckan. Lyft vikter för att bränna kalorier och öka ämnesomsättningen. Förbättra psykiskt välbefinnande med motion, som fungerar som en naturlig anti-depressiv. En positiv stämning kommer att hålla uppkomsten av hudbristningar i perspektiv och förbättra självkänsla. Kom ihåg: Du är inte definieras av bristningar.

3 Använd hudkräm med vitamin A och E för att minska uppkomsten av hudbristningar och penetrera huden celltillväxt. Akta er för falska annonser som hävdar att göra hudbristningar försvinna. Tänk, har ingenting varit 100 procent bevisat att helt ta bort bristningar.

4 dölja uppkomsten av hudbristningar med själv garvare. Skrubba innan du ansöker själv-utan-sol. Applicera själv-utan-sol jämnt huden. Gå till en salong för en professionell spray tan, som kan pågå i upp till en vecka. Vara flitig fuktgivande huden för att göra en själv sol håller längre.

5 exfoliera och massage huden för att öka cirkulationen och minska uppkomsten av hudbristningar.

6 Överväg extrema metoder för att avlägsna hudbristningar med laserbehandling utförs av certifierade dermatologer eller kosmetiska kirurger. Mikro-Dermabrasion används för att exfoliera det översta lagret av huden och minimera bristningar på kroppen. Icke-ablativ Hudförnyelse är ett relativt nytt förfarande som har fått en hel del popularitet på grund av lovande resultat. Icke-ablativ hud föryngring använder ljusenergi för att stimulera hudceller att reparera sig till nyare versioner av sig själva.

Tips

  • Vitamin A kan vara farliga om de tas i höga doser under graviditeten.
  • Undvik solarier för att minska uppkomsten av hudbristningar. Använda solarier är lika farligt att ligga ute i solen, och kan öka dina chanser att få hudcancer.