XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Propoxyphene är också känd som Darvon och används för att behandla smärta, medan Ambien är en sömn medicin ordineras för att behandla sömnstörningar. Varje läkemedel fungerar bra på egen hand, men det finns vissa interaktioner som finns när de är tillsammans.

Missbruk

Möjligheten att bli beroende av propoxifen är sannolikt. Möjligheten att bli beroende ökar när det har tagit med Ambien.

De äldre

Hos äldre, ökar blandning av dessa två läkemedel deras chanser att sprickbildning en höft. De har också en högre risk för att bryta andra ben också.

Osäkra motorik

När dessa läkemedel tas tillsammans patienten upplever ofta problem med motoriska funktioner. Denna nedskrivning hela dagen och fortsätter medan personen är på mediciner.

Alkohol

Möjligheten för biverkningar och interaktioner ökar när det tas med alkohol. Experter rekommenderar patienter som tar både mediciner stoppa deras alkoholkonsumtion.

överväganden

Patienterna uppmanas att övervaka sina egna svar när du tar Ambien med propoxifen och mäta sina egna svar. De kan behöva sänka dosen av den ena eller båda läkemedel för att förhindra eventuella biverkningar uppstår.