XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man använder Cayenne Pepper att växa vikande hår Tillbaka

Kök visdom ofta får kastas åt sidan till förmån för kraftigt forskat läkemedel. Även om det är klokt att välja en behandling med en dokumenterad historia av framgång, betyder det också att du kanske missar fördelarna med billiga, naturliga behandlingar såsom cayennepeppar. Inga vetenskapliga bevis, i april 2011 visar att cayennepeppar åter hår, men som skulle kunna tyda på att det inte har noggrant studerats för detta ändamål. Om du experimentera själv, kanske du upptäcker att cayenne rykte för att återställa hår är mer än en gammal talesättet.

Steg 1

Häll en kopp vodka in i en mörk, glasburk med ett lock.

Steg 2

Rör i 1/4 kopp av hög kvalitet cayennepeppar. Köp din cayenne från ett växtbaserat butik eller certifierade herbalist snarare än från affären för att få maximal renhet och styrka.

steg 3

Stäng burken och placera den på en sval, mörk plats i två veckor. Under den tiden, de medicinska egenskaperna hos kajennpeppar, såsom capsaicin, vitamin A och flavonoider, kan tränga genom hela vätskan.

steg 4

Linje ett nät sil med cheesecloth. Sila blandningen, behåller den flytande delen.

steg 5

Gnid en liten mängd av blandningen i en fläck på nacken för att testa för irritation, sveda eller brännande. Vänta 24 timmar och fortsätta om din hudtest inte orsakar en negativ reaktion.

steg 6

Gnid vätskan i hårbotten två gånger dagligen på de platser du vill håret att återföds ständigt rekommenderar Jude Williams, certifierad herbalist och författare till "Judes örter hem rättsmedel." Williams fortsätter med att säga att när du slutar behandlingen, kommer håret återväxt också sluta.

tips

  • Se din läkare eftersom håravfall kan orsakas av behandlingsbara medicinska tillstånd eller hormon obalans, enligt Medline Plus. Du måste behandla den bakomliggande orsaken i de fall innan du ser resultat.

Saker du behöver

  • 1/4 kopp cayennepeppar
  • En kopp vodka
  • Mörk glasburk med lock
  • mesh sil
  • DISKHANDDUK