XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man Fade Post-Acne Marks


När akne utbrott lämnas obehandlade, kan märken och ärr utvecklas på huden. Dessa fläckar kan vara pinsamt och kan negativt påverka självkänsla. Det finns flera skäl till varför ett utbrott kan inträffa: huden kan överproducera olja (talg); bakterier kan bygga upp; eller hormoner kan variera på grund av graviditet, pubertet eller genom användning av p-piller som p-piller. Acne också kommer att leda om hårsäckar på huden blir irriterad på grund av oregelbunden utsöndring av döda hudceller.

Instruktioner

1 Tänk dig en microdermabrasion behandling. Denna procedur använder kristaller till fint bort märken och fläckar yta från huden.

2 Tala med din läkare om dermabrasion behandlingar. Dermabrashion är reserverad för mer svår akne märken, men det fungerar med hjälp av en roterande borste gjord av tråd för att ta bort det översta lagret av oren hud.

3 Fråga din hudläkare om mjukdels fillers. Din läkare kommer att injicera fett eller kollagen under huden för att minska uppkomsten av akne märken.

4 Fråga om laser renovering för att ta bort ärr. I detta förfarande, är en laserstråle används för att värma och förstöra det yttre lagret av huden.

5 Tänk dig en operation förfarande (för extrema fall av akne-skadad hud) där enskilda ärr tas bort och en hud graf eller stygn används för att täcka ärrade området.