XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  HemRicinolja är härledd från ricinfrön (Ricinus communis). Den form av Ricinolja används för att behandla medicinska tillstånd som är känt som Ricinolja, USP.

Identifiering

USP på Castor olja flaskor är en medicinsk förkortning för United States Pharmacopoeia.

Fungera

United States Pharmacopoeia är en ideell organisation som bestämmer säkra normer för läkemedel samt medicintekniska produkter och diagnostik. USP publicerar ett kompendium som tydligt identifierar standarder för många läkemedel, inklusive Ricinolja.

Historia

Ricinolja har använts sedan tiden för Pharaohs, och var en av de häftklamrar av resande medicin män i den amerikanska västern under pionjärdagar.

indikationer

Den Ricinolja, USP används idag för förstoppning uppfyller strängare normer. Det används ibland som en tarmrengöring för att rengöra tarmarna före diagnostiska eller kirurgiska ingrepp.

effekter

Ricinolja är en potent stimulerande laxermedel som vanligtvis orsakar en tarmtömning inom fem timmar. Till skillnad från mindre potenta laxermedel, tömmer det både små och stora tarmar så grundligt att du förmodligen inte kommer att ha en annan avföring för två till tre dagar.