XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Extreme Viktminskning pass

Införliva intensiv träning - såsom kettle, tävlar och Boot Camp träning - som bränner en stor mängd kalorier i din veckovis regim för att främja viktminskning. Utför regelbundna, högintensiva träning och konsumerar en hälsosam, kalorimedvetna diet för att skapa en kalori underskott varje dag, vilket kommer att leda till viktminskning. De Centers for Disease Control and Prevention varnar extrem viktminskning och istället rekommendera att förlora mer än en till två pounds per vecka.

Killing kalorier med Kettlebells

Kettlebell träning består av intervall av total kroppsrörelser parat med korta viloperioder, och de utförs i snabb takt. En timmes kettlebellträning bränner cirka 816 kalorier, ett mycket stort antal och motsvarande för att köra på en mycket snabb sex minuters mil takt, enligt "ACE FitnessMatters." Överväg att lägga kettlebell träning till din rutin eftersom de på ett effektivt sätt öka viktminskning, öka styrka och kondition, förbättra balans och flexibilitet och göra det möjligt för dig att få snabbare och bättre resultat rekommenderar ACE övningphysiologisten Fabio Comana.

Tävlar mot viktminskning

Tävlar intervallpass, en intensiv och ansträngande träning, kan scorch ungefär 200 kalorier i en kort 20-minuters session, enligt American Physiological Society. Det faktum att du bara verkligen bedriver intensiv träning för ungefär 180 sekunder i en 20-minuters tävlar intervallpass gör denna övning en utmärkt, mycket effektiva val för dem som söker viktminskning. Prova en sprint träningspass genom att köra i 30 sekunder vid maximal ansträngning, vila i fyra minuter och sedan upprepa fem omgångar.

Blästring fett med Boot Camp

Boot Camp träning består av en mängd olika sammansatta fri vikt och kroppsstyrkeövningar, konditionsträning och total-kroppsrörelser som utförs i snabb takt med lite återhämtningstid. Eftersom de utmanar alla de stora musklerna i kroppen samt det kardiovaskulära systemet, Boot Camp träning bränna kalorier i snabb takt, underlätta utvecklingen av ren muskelmassa och främja fettförbränning. Räkna med att bränna cirka 600 kalorier i en timme långa boot camp session, enligt den amerikanska rådet om Motion.

Motion Recept för viktminskning

Experter variera något i termer av den rekommenderade vecko träningstid för viktminskning. CDC rekommenderar 60 till 90 minuter om dagen av motion för viktminskning och vikt underhåll. Men en studie utförd av American Physiological Society visat att utöva 60 minuter per dag resulterar i något mer kroppsfett förlust än att utöva 30 minuter om dagen. Utföra mer än 30 minuter per dag av träning kan ha diskutabla fördelar viktminskning, men utövar minst 60 minuter per dag kan resultera i hälsofördelar såsom minskad risk för sjukdom och kontrollera kroniska sjukdomar, enligt Centers for Disease Control and Prevention.