XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Att göra med barn i Fairhope, Alabama

Längs klipporna och stranden av Mobile Bay är staden Fairhope, Alabama. Även om det är en liten stad med ca 15.000, det finns saker du kan hitta för att göra med dina barn när du besöker eller bor i Fairhope, från ungdomssportprogram och dansklasser till museer och naturcentra.

Klasser

Att få de som är inblandade i olika anriknings klasser barn är inget problem i Fairhope. Den södra kanten Dance Center (southernedgedancecenter.com) erbjuder kurser för alla åldrar och stilar, med små tots, skolåldern och tonåring klasser tillgängliga. Läs stilar såsom hip hop, lyriskt, jazz, balett och kranen, liksom musikteater. The Little Gym (thelittlegym.com), med en plats i Fairhope, ger klasser i karate, dans, gymnastik och sport färdigheter för 1- till 12-åringar. Förälder deltagande krävs för 1- till 3-åriga klasser.

sportprogram

Staden Fairhope (cofairhope.com) ger många sportprogram för samhället, såsom pojkar och flickor basket, cheerleading, frisbeegolf, fotboll, fotboll, simma team och tennis program. Fairhope Youth Baseball (eteamz.com/FYBaseball) är din källa för Little League. Det är öppet till 4- till 13-åringar att registrera sig för baseball ligan spela. Fairhope Soccer League (blastfc.net/FairhopeSoccerLeague) är ett annat alternativ för fotboll, med lagspel på våren och hösten för pojkar och flickor 4 till 14 år gamla.

parker

Fairhope är hem för många parker inriktade barn. Fairhope Municipal Pier och Park (ingen hemsida, 4 North Beach Road, 251-928-2136) anses torget, med sandstränder, en pir att gå på och fisk från, rastplatser, vandringsleder, en ankdamm, en ros trädgård och en marina. Community Park (ingen hemsida, Morphy Avenue, 251-928-2136) är en populär en för barn med rep gungor, klättertorn, diabilder, utkik, picknickbord och en stor gräsbevuxen område.

utbildnings~~POS=TRUNC

Ta dina barn till Fairhope Museum of History (cofairhope.com/dep_museum) för en historia lektion i området. Det finns många olika utställningar inklusive displayer som skildrar staden fängelse, indianer, järnvägen och gamla byggnader, plus interaktiva spel och aktiviteter för barn. För en utbildning i naturen och djurliv, Weeks Bay Foundation (weeksbay.org) är en natur och djurliv bevara en lärorik tolkande center och två gångvägarna för enkel visning av området.