XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Alkoholhaltiga drycker med låga kalorier

Det är svårt att passa alkoholdrycker i en viktminskning diet. Men när det är dags för en utekväll på stan och du vill inte vara den enda dricka en club soda, har du några låga cal alternativ - så länge du välja klokt.

gör Ersättare

Ta dina kunskaper om kost och tillämpa den på cocktail göra. Till exempel, du vet att tonic vatten har en uppsjö av socker i det, gör din gin och tonic en kaloribomb. Substitut som tonic vatten för kalorifria club soda, lägga till en limeklyfta och du har själv en låg cal cocktail. Leta efter andra kalorifria blandare, såsom lightläsk, då kommer du bara att intag av kalorier i anden själv. För de flesta sprit, såsom rom, whisky, tequila, vodka och gin, det är 97 kalorier per 1,5 uns skott.

Lågt kaloriinnehåll drycker

Några av dina favorit drycker är höga i kalorier. Den kosmopolitiska, till exempel, har mer än 200 kalorier per 4 uns. Minska kalorierna genom att blanda hallon-infunderas vodka med club soda och en skvätt tranbärsjuice för en liknande smak dryck med bara 115 kalorier. Marga är ökända för sina kaloriinnehåll, särskilt när jumbo-sized. Plocka tequila över is med två lime istället för bara 100 kalorier. Om smaken av tequila är för mycket för dig, lägga till ett stänk av club soda och en extra kalk för att späda ut det. Lättöl springa runt 105 kalorier vardera, medan röda och vita viner innehåller mellan 120 och 125 kalorier per 5 uns.