XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

De bästa sätten att eliminera socker och choklad


Många människor är beroende av socker och choklad och tycker att det är mycket svårt att sluta denna vana. Socker är en mycket beroendeframkallande ämne. Som droger, öka ditt intag ökar din toleransnivå och du behöver mer och mer till mig nöjd. Människor längtar efter socker i olika former --- läsk, bakverk, godis, sockrade flingor och glass. Många människor som tror att de är beroende av choklad hålla kommer tillbaka för mer, inte bara på grund av smaken, men eftersom många choklad desserter är proppfulla av socker.

Gradvis

Att försöka sluta på en gång kommer att arbeta för ett par dagar innan du ge vika för din hunger och binge äta. Om du normalt har choklad portioner två gånger om dagen, skära ner på en gång. Nästa vecka, skära ner till varannan dag. Gör samma sak för söta drycker och desserter. Om du är van vid att äta en mycket söt spannmål, inte ge upp för en helt osötad en. Istället börjar äta en med måttliga halter av socker.

Kall kalkon

Going cold turkey passar vissa människor mer än det passar andra. Dessa människor är mer kapabla att hålla sig till krascha dieter eftersom de antingen ta det som en utmaning, eller de har helt enkelt viljestyrkan att säga nej utan att förhala. Going cold turkey inte passar alla, eftersom de första dagarna av helt ge upp socker och choklad på en gång kan vara mycket utmanande. Du måste vara stark nog att stå emot dina cravings helt och inte binge äta efter ett par dagar. Detta är för människor som vill sluta begäret socker och choklad så snart som möjligt och är villiga att lida för ett par dagar att komma dit.

Använda Ersättare

Ett annat sätt att skära ner på socker och choklad är att använda substitut. Om du börjar sugen dessert, äta en med en socker substitut. På så sätt kommer du fortfarande har den goda smaken av dessert utan att ta i verkliga socker. Substitut socker kommer att hjälpa till att minska dina cravings, men tänk på att socker alternativ är bättre än socker men ändå inte mycket hälsosamt för dig.

Kvalitet över kvantitet

Mörk choklad har positiva hälsoeffekter; det innehåller antioxidanter, som bekämpar åldrande, minska risken för hjärtsjukdomar och minska suget efter socker och fett, hjälper du konsumerar färre kalorier, enligt Science Daily webbplats. Tänk bara på att ha det med måtta. Istället för att äta mjölkchoklad och choklad desserter blandas med mjölk, smör och socker, har mörk choklad i stället. Mörk choklad kommer att lugna dina chokladbegär utan de extra kalorierna.

Läs etiketter

När du köper livsmedel, kontrollera etiketter för socker och sockeralkoholer med namn såsom glukos, fruktos, mannitol och sorbitol. Du skulle bli förvånad över att veta var socker kan dyka upp. Även köttig och salta livsmedel har tillsatt socker eftersom det hjälper till att bevara mat. USDA: s dagliga rekommendationen är åtta till tio teskedar om dagen, men många amerikaner konsumerar mer än 30 teskedar dagligen utan att ens inse det, enligt Readers Digest hemsida.