XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man korrekt låsa en cykel


Nya cyklar ge lockande mål för tjuvar. För att undvika att bli offer för en stöld, lås din cykel vid alla tillfällen då det inte används. Leta efter en väl upplyst, synlig plats där andra cyklar också parkerade. På så sätt kommer din cykel smälta in i folkmassan. Du behöver också rätt utrustning för att hålla din cykel säkert.

Instruktioner

1 Köp en U-lås. Köp inte en som är större än du behöver. Åtsittande lås är bättre avskräckande till stöld. En extra kabellås kommer också att vara till hjälp. Kom ihåg att två lås är alltid bättre än en.

2 Fäst U-lock till cykelramen och antingen den främre eller bakre hjulet, liksom objektet du låsning av ramen till. Fäst inte din cykel till ett träd, kedja-link staket eller trä post, eftersom dessa kan skära igenom. Försök att ordna det så den del där nyckeln är insatt är vänd mot marken.

3 Använd en kabel lås för att säkra den bakre cykelhjulet om du låser yttercykelhjulet och ramen till ett fast föremål. På så sätt är alla tre viktiga komponenter i din cykel inlåst.

4 Loss framhjulet om det har en spärr och placera den bredvid bakhjulet som en alternativ metod. Nu låsa upp alla tre huvudkomponenter till en stolpe med U-lås.

Tips

  • Du kanske också vill använda ett lås för att säkra din plats också.