XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man ökar din längd på 27


Om du är 27 år, det är liten chans din ben och strukturell ram kommer att växa längre. Enligt New Jersey jordbruks Experiment Station vid Rutgers University, både män och kvinnor börjar förlora benmassa efter fyllda 25. Men om du är i din sena 20s och inte är nöjd med din längd, rigorösa övningar, bland annat yoga, som hjälper stretch muskler och befintlig benmassa kan göra dig visas, känna och kanske växa längre.

Instruktioner

vardagliga tips

1 Fixa din hållning. Ohälsosam hållning och konstant slouching kommer att negativt påverka din längd. Genom att stå upp rakt, kommer du verkar längre och så småningom din ryggrad kommer att överensstämma friskare läge.

2 Sov mer. Sovande hjälper till med utsöndringen av humant tillväxthormon i kroppen. Med oregelbundna sovande scheman, eller inte få tillräckligt med sömn, kommer att påverka regleringen av dessa tillväxthormoner, som finns kvar i kroppen för resten av ditt liv.

3 Ta vitamin- och mineraltillskott. Även vid 27 du inte kommer att ha några fler tillväxt sprutar, kommer dagligt intag av vitamintillskott hjälpa dig att behålla rätt näringsämnen kroppen behöver för att hålla ben och muskler friska.

4 Schemalägg tid i dag att utöva. För att vara mest effektiva, måste du träna varje dag och byta upp din träning. Sträck eller gå dagligen, och utföra andra aktiviteter, såsom simning eller löpning, åtminstone en gång i veckan.

Yogaövningar övningar~~POS=HEADCOMP

5 Lade sig på rygg. Lyft upp båda benen och sträcka dem. Inte tänja benmusklerna. Håll ryggen helt stel.

6 Sträck vänster fot åt ​​höger och din högra fot till vänster utan att röra benen. Det är viktigt att inte överbelasta musklerna, men försök att hålla så stilla som möjligt. Sluta att utföra denna övning så fort du känner någon smärta eller obehag.

7 Rulla över på magen. Lyft benen från knäna. Håll benen alldeles stilla.

8 Upp med händerna och försöker fånga dina ben. Håll magen så platt på marken som du kan, och hålla benen rakt upp.